Altında büyük işbirliği

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Altın sektörünün önde gelen firmalarından Karakaş Atlantis, sektörün önemli firmalarından Altınbaş Kuyumculuk ile hammadde temin yöntemiyle mamul üretimi konusunda iş birliğine gitti. Bugün borsaya da bildirilen bu anlaşma ile birlikte Karakaş Atlantis, hedeflemiş olduğu yıllık cirosunun yaklaşık yüzde 30’unu bu şekilde karşılamış olacak.

Yapılan açıklamaya göre, Altınbaş Kuyumculuk için mamul üretimi gerçekleştirecek olan Karakaş Atlantis, bu anlaşma ile kuyumculuk sektöründe önemli bir adım attı. Kuyumculuk sektörünün, kaliteli mamul istikrarını korumak ve büyütmek adına işbirliğine giden Karakaş Atlantis ve Altınbaş kuyumculuk firmaları, karşılıklı vardıkları anlaşma sonucunda, Altınbaş firmasının hammadde teminiyle Karakaş Atlantis firması Altınbaş kuyumculuk için mamul üretimi gerçekleştirecek. Firmaların yöneticilerinin karşılıklı anlaşmaları sonucu yapılmış deneme üretimleri ardından borsaya da bildirilen bu iş birliğinde, Karakaş Atlantis tarafından, Altınbaş Kuyumculuğa, aylık olarak 200-400 kg arasında, 8, 14, 18, 21 ve 22 ayar mamul üretimine yönelik çalışma yapılmasına karar verildi.
Sektörün kaliteli ürün istikrarını koruyan ve katma değer yaratacak bu sözleşme ile Karakaş Atlantis, hedeflemiş olduğu yıllık cirosunun da yaklaşık % 30’unu karşılamış olacak.