AOÇ, 36 bin 753 metre kare alanı kiraya verecek

İhale, 6 Temmuz 2009 tarihinde saat 14.00'de AOÇ Müdürlüğünde kapalı zarf teklif alma sonucunda yapılacak açık arttırma usulü ile gerçekleştirilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANKARA - Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Müdürlüğü, toplam 36 bin 753 metre kare alanı, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) ise Adnan Menderes Hava limanı eski vip otoparkında bulunan kafeteryayı kiraya vermek üzere ihale açtı.

Buna göre AOÇ Müdürlüğü 1 numaralı parsellerde bulunan 7 bin 135 metre kare kapalı, 29 bin 618 metre kare açık alan olmak üzere toplam 36 bin 753 metre kare alanı kiraya verecek.

Mülkiyeti AOÇ Müdürlüğüne ait 7 bin 135 metre kare kapalı, 29 bin 618 metre kare açık alan olmak üzere toplam 36 bin 753 metre kare alan, petrol ve madeni yağ depolama ve dağıtım deposu olarak 5 yıllığına kiraya verilecek.

İhale, 6 Temmuz 2009 tarihinde saat 14.00'de AOÇ Müdürlüğünde kapalı zarf teklif alma sonucunda yapılacak açık arttırma usulü ile gerçekleştirilecek.

Muhammen bedeli aylık 17 bin lira olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 30 bin 600 lira tutarında geçici teminat alınacak.

Kati teminat ise ihalede oluşacak aylık kira tutarının 5 yıllık toplamının yüzde 6'sı kadar olacak.

İstekliler söz konusu ihalenin şartnamesini, AOÇ Müdürlüğü Ticaret Şubesinden temin edebilecekler.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ), Adnan Menderes Hava Limanı eski VIP otoparkında bulunan 673 metre kare yeşil alan ile 925 metre kare beton alan olmak üzere toplam bin 598 metre karelik mahalli kafeterya hizmetlerinde kullanılmak üzere kiraya verecek.

Söz konusu yer aylık 19 bin lira muhammen bedel üzerinden 5 yıl müddetle kiraya verilecek.

İstekliler sözleşme ve ihaleye katılma şartlarını, DHMİ Genel Müdürlüğü Hasılat Dairesi Başkanlığı veya Adnan Menderes Hava Limanı Başmüdürlüğünden bedeli mukabili temin edebilecek.

Söz konusu ihalede katılımcılardan 23 bin lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak.

8 Temmuz 2009 tarihinde saat 14.30'a kadar Adnan Menderes Hava Limanı Başmüdürlüğünde gerçekleştirilecek olan ihalede şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ihale günü saat 14.00'e kadar DHMİ Adnan Menderes Hava Limanı Başmüdürlüğüne verilecek.

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu

Öte yandan Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) Seyitömer Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü 3 adet (4X4) pikap kiralayacak.

Koruma Ve Güvenlik Amirliği İşletme Dahili Koruma ve Asayiş Hizmetleri işlerinin yürütülmesi için 3 adet (4X4) çift çekerli araç (3 araçta çift şoför mahalli olacak) şoförleri ile birlikte kiralanacak.

İhale, 13 Temmuz 2009 tarihinde saat 14.00'de Kütahya'da S.L.İ Müessesesi Müdürlüğünde ''açık ihale usulü'' ile yapılacak.

Katılımcılar şartnameyi Ankara'da TKİ Genel Müdürlüğü, Satınalma Daire Başkanlığı, İzmir'de TKİ Gümrük Şefliği, Bursa'da B.L.İ Müdürlüğü, Kütahya'da S.L.İ. Müessesesi Müdürlüğü, Satınalma Şube Müdürlüğünden temin edebilecek.