Beyaz Rusya nar ithal etmek istiyor

Beyaz Rusya’da zincir mağazalar sahibi büyük bir perakendeci firma meyve ve sebze ithal etmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Beyaz Rusya’da 1993 yılından bu yana gıda ürünleri konusunda faaliyetleri olan 450 küçük 35 büyük mağaza sahibi büyük bir perakendeci firma meyve ve sebze ithal etmek istediklerini, ama özellikle bugünlerde nar satın almak istediklerini beyan ederek Türk tedarikçilerden fiyat teklifleri talep etmektedir.

Türkiye ile Beyaz Rusya ticareti 1990’lı yılların ortasından itibaren canlanmaya başlamış, bu dönemde sürekli açık veren ticaretimiz 2000’li yıllarla birlikte ihracat değerlerinin arttığı ve günümüze doğru bazı yıllarda açık verilse de genelde ihracat değerlerinin ithalatı aştığı bir görünüm sergilemiştir.

Türk menşeli malların ülkeye AB, Polonya, Rusya Federasyonu gibi ülkelerden giriyor olması nedeniyle Beyaz Rusya resmi istatistiklerine göre Türkiye’nin Beyaz Rusya’ya ihracatı göründüğünden daha yüksek düzeydedir. Bu durum aynı zamanda Avrupa ülkeleri ile ticarette uygulanan yüksek vergi oranları nedeniyle Türk mallarının rekabet gücünü de olumsuz yönde etkilemektedir.

Ülke, coğrafi konumu nedeniyle taşımacılıkta stratejik öneme sahiptir. Bu nedenle, ülkeden önemli sayıda transit yolcu geçmektedir. Turizm ve otel işletmeciliği alanlarında önemli işbirliği fırsatları bulunmaktadır.

Ülkede özellikle son dönemde yaşanan ekonomik gelişmelerle birlikte küçük girişimciliğe ihtiyaç artmaya başlamıştır. Süpermarket, turizm acentası, restoran, fırın, pastane işletmeciliği gibi girişimcilik alanları bunlar arasındadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Interest of cooperation from Belarus in fruits and vegetables
Our company Limited liability company “******” has been working on the market of the Republic of Belarus since 1993.
Nowadays our company is one of the biggest retailer in Belarus on Belarusian market of food stuffs.
Our company is stably working, dynamically developing, well-known both in the Republic of Belarus and also in many foreign countries.
We open new trade objects every month.
At present our commercial network consists of:
450 retail stores-discounters “Euroopt”;
35 retail stores in Russia (Smolensk,, Moscow)
Now I am interesting in pomegranates.
Can you offer me?
If you need more information don’t hesitate to contact me.
I will be glad to hear from you soon.
Best Regards

http://turkishexporter.net/en/Leads/346510_fruits-and-vegetables-import-inquiry-from-belarus

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.

Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir