Beyaz Rusyalı üretici firma yay çeliği satın alacak

Beyaz Rusya’da yay üretimi yapan firma Türkiye’den toplamda 160 ton farklı özelliklerde ve çaplarda çelik tel satın almak istediklerini beyan etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Beyaz Rusya’da yay üretimi yapmakta olan bir firma Türkiye’den toplamda 160 ton farklı özelliklerde ve çaplarda çelik tel satın almak istediklerini beyan etmiştir.

Beyaz Rusya ekonomisine genel olarak bakıldığında Rusya Federasyonu ile yakın ilişkilerinin önemli bir yer tuttuğu görülmektedir. Özellikle dış ticaretinin büyük oranda bu ülkeyle olmasının yanı sıra BDT ülkeleri arasındaki konumu da ekonomik gelişmişlik düzeyini etkilemektedir. Ülkede devletin ekonomideki ağırlığı fazladır; bu anlamda büyük işletmelerin tamamına yakını devlete aittir. Ülke resmi olarak ithal-ikamesi stratejisi izlemekte, bu çerçevede, halk ithal mal satın almak yerine yerli malları kullanmaya teşvik edilmektedir. Devlet bankaları, Beyaz Rusya ürünü mobilya ve ev eşyaları için ucuz krediler sağlamaktadır. Perakendeci firmalar belirli oranda yerli üretim mallar bulundurmakla yükümlüdür.

İthal ikamesine dayalı kalkınma stratejisinin yanı sıra ülkede varolan potasyum kaynakları ile işlenen petrol sonucu elde edilen petrol ürünleri ihracatta önemli yer tutmaktadır. Artan dış ticaret açığı sebebiyle doğrudan yabancı sermaye girişine ihtiyaç duyulmaya başlanmış ve ekonomiyi liberalleştirme, yabancı sermaye ortamını iyileştirme konusunda önlemler alınmaya çalışılmıştır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

***** LLC is interested in purchasing monthly for our own production the following spring steel bar (EN 10092-1):
Steel 60Si7 The band size 80x12 - 20 tons
The band size 90x10 - 20 tons The band size 90x12 - 20 tons
The band size 90x14 - 20 tons Steel 60SiCr7
The band size 100x14 - 20 tons
The band size 100x16 - 20 tons Steel 51CrV4
The band size 90x24 - 20 tons Steel 40NiCrMo22 diameter circle 130 – 60 tons Steel C22E
The band size 25x180 - 60 tons
Please let me know the lowest possible price for the metal.

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/338944_spring-steel-bar-price-request-from-belarus

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir