Bileşik Endeks 37.000'de dengelendi

Borsa günü 37.155 seviyesinden tamamlarken, yurtdışı piyasalarda da toparlanma çabalarının ağırlık kazandığı görüldü

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Güne satıcılı başlayan ve dar aralıkta sıkışık seyir izleyen borsa gün sonuna kadar mevcut seyrini sürdürdü. İMKB günü 56 puan düşüşle 37.155 puandan kapattı. Gün sonunda işlem hacmi 1.5 milyar TL olarak gerçekleşti.

Yurtdışında temkinli görünüm yaşanırken, İMKB aşağı yönlü seyirde en düşük 36.730 puanı gördü. Gün genelinde yatay seyreden İMKB, gün sonuna doğru ise 37.213 puana çıktı. Borsa günü 37.155 seviyesinden tamamlarken, yurtdışı piyasalarda da toparlanma çabalarının ağırlık kazandığı görüldü.

Diğer yandan gün içerisinde 1.5550 TL seviyelerine çıkan dolar, gün sonuna doğru 1.5500 TL'ye indi. Euro ise 2.1570 TL'den el değiştirdi. Uluslararası piyasada euro/dolar 1.3920 seviyesinde işlem görürken Dolar/yen ise 94.20 seviyesinde yer aldı.

Faiz kanadında 2 Şubat 2011 vadeli gösterge tahvilde bileşik faiz günü 11.67 seviyesinden kapatırken yarına valörlü işlemlere de aynı seviyeden geçildi.

***

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.