Demokrasinin işleyişi TÜSİAD'ın gündeminde

Yarın gerçekleştirilecek konferansta, ABA Başkanı Silkenat, "Demokrasinin İşleyişi ve Hukuk Devleti" konulu bir konuşma yapacak. TBB Başkanı Feyzioğlu ise tartışmacı olarak konuyu Türkiye örneği çerçevesinde değerlendirecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), "Demokrasinin İşleyişi ve Hukuk Devleti" konulu bir konferans düzenleyecek. 

TÜSİAD açıklamasına göre, TÜSİAD'ın demokratikleşme ve hukuk devleti konularındaki faaliyetleri çerçevesinde düzenlenecek konferans, yarın The Marmara Oteli'nde gerçekleştirilecek. 

Toplantının açılış konuşması, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz tarafından yapılacak. Açılış konuşmasının ardından gerçekleştirilecek panelde ABD Barolar Birliği (ABA) Başkanı James R. Silkenat, "Demokrasinin İşleyişi ve Hukuk Devleti" konusunda bir konuşma yapacak. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ise tartışmacı olarak konuyu Türkiye örneği çerçevesinde değerlendirecek. Panelin moderatörlüğünü TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Parlamento İşleri ve Siyasi Reformlar Komisyonu Başkanı Haluk Dinçer üstlenecek. 

Bu konularda ilginizi çekebilir