Dünya Çiftçiler Günü'nde TEB'den torpilli kredi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Tarım Bankacılığı alanındaki ürün ve faaliyetleriyle çiftçinin en büyük destekçileri arasında yer alan Türk Ekonomi Bankası (TEB), 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü çiftçilere sunduğu yüzde 50'ye varan indirimli kredilerle kutluyor. Mayıs ayı boyunca TEB'den tarım kredisi kullanan çiftçiler, kredi türüne göre yüzde 50'ye varan faiz indirimlerinden yararlanabiliyor.

Tarım Bankacılığı müşterilerine özel olarak geliştirdiği ürün ve hizmetlerle 100 bine yakın müşteriye ulaşan Türk Ekonomi Bankası (TEB), yeni ürün ve kampanyalarıyla çiftçilerin yanında olmaya devam ediyor. Birçoğu ziraat mühendisinden oluşan konusunda uzman 130 kişilik tarım portföyü, genel müdürlük ve bölgelerde 20'yi aşkın çalışanı ile Tarım Bankacılığı hizmeti veren TEB, tarım alanındaki teknik bilgi birikimi ve deneyimiyle çiftçilerin ihtiyaçlarını karşılamak adına zengin bir ürün gamı sunuyor.

TEB, artık geleneksel hale gelen Dünya Çiftçiler Günü'ne özel kredi kampanyası ile bu yıl da tarım kredisi kullanan çiftçilere, kredi türüne göre yüzde 50'ye varan faiz indirimleri sunuyor. 31 Mayıs'a kadar geçerli olan kampanya ile TEB, çiftçiye finansman ihtiyacının en yoğun olduğu bu dönemde faiz indirimi sunarak çok uygun şartlarda kredi imkanı sağlıyor. TEB, söz konusu fırsattan faydalanmak isteyen çiftçileri şubelerine bekliyor.

TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz, TEB olarak Çiftçiler Günü'nü, tarım sektörüne yüzde 50'ye varan indirimlerle kredi desteği sunarak kutladıklarını belirterek şunları söyledi: "Nakit finansman ihtiyacının uygun koşullarda karşılanması ve ödeme şartlarının gelir dönemi ile uyumlu olması çiftçilerimiz için büyük önem taşıyor. TEB olarak, üretim çeşidi ve gelirine göre tasarlanmış limit, geri ödeme alternatifleri ve faiz oranlarıyla çiftçilerimizin ihtiyaçlarına uygun tarım kredilerinde Mayıs ayı boyunca yüzde 50'ye varan faiz indirimleri sunuyoruz. Böylece, tarım sektörünün ihtiyaç duyduğu tüm işletme ve yatırım kredilerinde geçerli olan söz konusu indirim ile çiftçilerimizin ihtiyaçlarını uygun koşullarda karşılamasını hedefliyoruz".

Tüm çiftçileri Dünya Çiftçiler Günü'ne özel olarak sundukları söz konusu indirim fırsatından yararlanmaya davet eden Boz, TEB olarak, tarım sektörünün gelişmesi, sürdürülebilir ve sağlıklı bir büyüme trendinin yakalanması, çiftçilerin uluslararası piyasalarda rekabet gücü kazanabilmesi için uygun şartlarda finansman desteği sağladıklarını, finansal olmayan danışmanlık hizmetleriyle de çiftçilerin hayatını kolaylaştırmak üzere çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi.