EasyJet, erken rezervasyona indirim uygulayacak

Şirket, 1 Mart ile 30 Haziran arasında bilet fiyatlarında yüzde 25 indirim uygulayacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Avrupa havayolu şirketlerinden EasyJet, 1 Mart ile 30 Haziran arasında her güzergahtaki bilet fiyatlarında yüzde 25 indirim uygulayacak.

Yapılan açıklamaya göre, kampanya, EasyJet'in İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan Londra Luton, Londra Gatwick, İsviçre Basel'e, Londra Gatwick Havaalanı'ndan Muğla Dalaman'a uçuşlar için de geçerli olacak.

Yolcuların, kampanyadan yararlanabilmek için yarın gece yarısına kadar "www.easyjet.com" adresinden indirimli bilet rezervasyonlarını yaptırmaları gerekiyor.

Kampanyaya destek için EasyJet'in araç kiralama ortağı Europecar, 1 Mart-30 Haziran dönemi için yapılan tüm kiralamalarda ücretsiz model yükseltme fırsatı sunacak. EasyHotels ise 31 Ekim 2009'a kadar Avrupa'daki 15 bini aşkın konaklama seçenekleri için oda fiyatlarında yüzde 75'e varan indirim uygulaması ile katkı sağlayacak.

Avrupa'nın önde gelen düşük tarifeli havayolu şirketi EasyJet, 166 uçağı ile 27 ülkede, 109 havaalanı arasında 400 güzergahta hizmet veriyor. Şirket, son 12 ayda 44 milyonun üzerinde yolcu taşıdı.

EasyJet, Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan Basel Mulhouse Havaalanı'na haftada 4 gün, Londra Luton Havaalanı'na ise her gün karşılıklı uçuş gerçekleştiriyor.

EasyJet, 31 Mart 2008 itibariyle Londra Gatwick Havaalanı ile Dalaman Havaalanı uçuşlarına başladı. Şirket, Londra Gatwick Havaalanı ile Sabiha Gökçen Havaalanı arasında 12 Aralık 2008 itibariyle her gün karşılıklı uçuş başlattı.