Fas hastanelerinde Türk malı eldivenler isteniyor

Fas merkezli toptancı Türkiye’den medikal eldivenler ile çeşitli sarf malzemeler ithal etmek istediklerini, tedarikçiler aradıklarını beyan etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Fas’ta medikal sarf malzemeler ve ekipmanlar konusunda faaliyetleri bulunan bir şirket, Türkiye’den lateks eldiven ithal etmek istediklerini ve ilgilenen tedarikçilerden acil fiyat teklifleri beklediklerini beyan etti.

Dış ticaret faaliyetlerinde bulunmak isteyen Fas’lı firmaların Ticaret Sicil Kayıtları’nı yaptırmaları gerekmektedir. İlaç ve eczacılık ürünleri sadece yetkilendirilmiş kuruluşlar tarafından yapılabilmektedir.

Fas’a ihracat yapan firmalar tarafından sıklıkla, Fas’a yapılan ihracatlarda asıl müşterilerinin Avrupa Birliği ülkelerindeki müşterileri olduğu, Fas’ın AB ülkeleri için üretim yapan bir konumda olması dolayısıyla bir pazar olmaktan ziyade, AB firmalarının talebi doğrultusunda ihracat gönderilerinin varış noktası niteliğinde olduğu hususu dile getirilmektedir.

Fas yasalarına göre, Faslı ithalatçı firmalar malın konşimentosuna hamil olmasalar bile konteynırları gümrükten çekebilmektedirler. Bu durumda ithalatçı firmanın malı çektikten sonra ödeme yapmayabileceği ya da geç ödeme yapabileceği durumu ortaya çıkmakta ve bu durum ihracatçımızda güvensizlik uyandırmaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir;

Our comapny is specialized in importation and sale the consumable medical and equipement medical.

We are interested to import the latex golves for Moroccan Market.

Would you pleaze send us your catalog with prices fob urgently

We would be gratefull to collaborate with your company and create thefruitfull business relation ship

With our best regards

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/337040_medical-latex-gloves-import-to-morocco

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir