Gümrük Müsteşarlığı vasıta satışı için ihale açtı

İhale, "açık ihale usulü" ile 9 Haziran tarihinde saat 9.30'da Dünya Ticaret merkezindeki ihale salonunda gerçekleştirecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANKARA - Gümrük Müsteşarlığı TASİŞ Genel Müdürlüğü İstanbul Tasfiye İşletme Bölge Müdürlüğü İstanbul İşletme Şube Müdürlüğü gümrük mevzuatı uyarınca tasfiyelik hale gelen muhtelif cins ve miktarda vasıtayı satmak üzere ihale açtı.

İstanbul İşletme Şube Müdürlüğünce satışa esas bedeli en az 514 TL en çok 14 bin lira arasında değişen, yatırılması gereken güvence tutarı da en az 51,40 lira ile en çok bin 400 lira arasında olan vasıtalar satılacak.

İhale, "açık ihale usulü" ile 9 Haziran 2009 tarihinde saat 9.30'da İstanbul Yeşilköy'de bulunan Dünya Ticaret merkezindeki ihale salonunda gerçekleştirecek.

Ancak verilen teklifler uygun görülmezse ikinci ihale 12 Haziran, üçüncü ihale ise 16 Haziran 2009 tarihinde aynı yer ve saatte tekrar edilecek.

Hasar oranları yüzde 5 ile yüzde 45 arasında değişen araçların bir kısmı hasarsız, bir kısmı ise hurda durumunda bulunmakta.

TASİŞ İşletme Şube Müdürlüğü ile Erenköy K.A. İşletme Şefliğinde bulunan araçlar binek oto, karavan, tekne, tekne römorku, minibüs, kamyon, kamyonet ve kapalı kasa kamyonetten oluşuyor.

DMO, hizmet ve alım işlerini yaptırmak üzere ihale açtı

Ayrıca Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Basım İşletmesi Müdürlüğü, EÜAŞ Orhaneli Termik Santralı İşletmesi ile TEİAŞ 12. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü, muhtelif hizmet ve alım işlerini yaptırmak üzere ihale açtı.

İhalelere ilişkin duyurular, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.

Duyurulara göre Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Basım İşletmesi Müdürlüğü, işletmede üretilen yaklaşık 250 ton basılı evrakın 81 ile kargo ile 1 yıl boyunca partiler halinde taşınması işini yaptıracak.

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan ihalede teklifler 9 Haziran 2009 tarihinde saat 14.00'e kadar Devlet Malzeme Ofisi Basım İşletmesi Müdürlüğüne verilecek.

İstekliler şartnameyi Devlet Malzeme Ofisi Basım İşletmesi Müdürlüğünden bedelsiz olarak temin edebilecek.

EÜAŞ Orhaneli Termik Santrali İşletme Müdürlüğü

EÜAŞ Orhaneli Termik Santrali İşletme Müdürlüğü muhtelif cins ve miktarda sulzer valf yedeklerini satın alacak.

İhale, Orhaneli Termik Santralı İşletme Müdürlüğünde 16 Haziran 2009 tarihinde saat 14.00'de yapılacak.

Katılımcılar ihaleye ait şartnameyi bedeli mukabili müdürlükten temin edebilecek.

Hortum pompa temini ve montajı işi yaptırılacak

EÜAŞ Orhaneli Termik Santralı İşletme Müdürlüğü, 2 adet hortum pompa temini ve montajını yaptıracak.

İhale, müdürlükte 16 Haziran 2009 tarihinde saat 14.00'de gerçekleştirilecek.

İhale dokümanı aynı adresten satın alınabilecek.

TEİAŞ 12. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü

TEİAŞ 12. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü ise hizmet satın alacak.

Buna göre TEİAŞ 12. İletim Tesis ve işletme Grup Müdürlüğü sorumluluk alanındaki TM'lerin bakım ve güvenlik koruması hariç işletilmesi işi açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek.

TEİAŞ 12. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğünde 1 Haziran 2009 tarihinde saat 14.00'de yapılacak olan ihalenin teknik şartnamesi de aynı yerden temin edilebilecek.

Elektrik inşaatı ihaleleri

Öte yandan Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü, Fırat EDAŞ Malatya ve Elazığ İl Müdürlükleri ile Yeşilırmak EDAŞ Sinop İl Müdürlüğü, muhtelif inşaat işleri için ihale açtı.

Buna göre Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından Edirne Merkez İlçeye bağlı 6 adet köy şebekesinin (Değirmenyeni-Hıdırağa-Suakacağı-Sazlıdere-Tayakadın-Budakdoğanca) alçak, yüksek ve orta gerilim şebekelerinin yenilenmesi ve ilave şebeke çalışmaları yaptırılacak.

Yer tesliminden itibaren 130 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 23 Haziran 2009 tarihinde saat 14.00'de TREDAŞ Genel Müdürlüğünde yapılacak.

Şartnamesi bedeli mukabili idareden temin edilebilecek olan ihalede katılımcılar, teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

Fırat EDAŞ

Fırat EDAŞ Malatya İl Müdürlüğü, Malatya 1.gurup köy alçak ve orta gerilim elektrik şebeke tesisini yaptıracak.

Malatya Merkez, Arguvan, Doğanşehir, Kale, Pütürge, Yazıhan, Yeşilyurt köylerini kapsayacak olan işin ihalesi, 10 Haziran 2009 tarihinde saat 14.00'de yapılacak.

Yer tesliminden itibaren 120 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek.

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Elazığ İl Müdürlüğü ayrıca Elazığ 2 Tm, Hankendi Dm branşman Elazığ 3 Tm 33 Kv 2x477 Mcm elektrik nakil hattı elektrik tesis işini ihaleye çıkardı.

İhale, 18 Haziran 2009 tarihinde saat 14.00'de Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Elazığ İl Müdürlüğünde yapılacak.

İşin süresi yer tesliminden itibaren 450 gün olarak belirlendi.

Söz konusu ihaleye sadece yerli istekliler katılabilecek.

Yeşilırmak Edaş Sinop İl Müdürlüğü

Yeşilırmak Edaş Sinop İl Müdürlüğü, Ayancık ilçesinde alçak ve orta gerilim şehir elektrik şebekesi tesisini yaptıracak.

Yer tesliminden itibaren 450 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 19 Haziran 2009 tarihinde saat 14.00'de müdürlükte yapılacak.

Söz konusu ihaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

İhale koşulları

Fırat EDAŞ Malatya ve Elazığ İl Müdürlüğü ile Yeşilırmak EDAŞ Sinop İl Müdürlüğünün ihalelerine katılmak isteyenler şartnameyi her iş için ayrı bedel ödeyerek kendi müdürlüklerinden temin edebilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları belirtilen ihale tarihlerinde ihale saatine kadar belirtilen müdürlüklere verilecek.

Söz konusu ihalelerde katılımcılar teklif ettikleri bedelin, yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.