Güney Afrika hamile bayanlar için hijyenik ürünler talep ediyor

Güney Afrikalı tüccar firma hamile bayanlar için hijyenik ürün çeşitleri aylık düzenli olarak toptan bazda satın almayı planlamaktadır.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Güney Afrikalı bir tüccar firma hamile bayanlar için hijyenik ped çeşitleri satın almayı planladıklarını ve aylık 200.000 ad miktar için fiyat teklifi talep ettiklerini vurgulamaktadır.

Malezya’nın en büyük 5 dış ticaret partneri Çin, Singapur, ABD, Japonya, Tayland olup, 2012 yılında toplam ticaretin %52.1’i bu ülkeler ile yapılmıştır. Diğer taraftan, Malezya’nınAsya’daki en büyük partnerleri Çin, Singapur, Japonya, Tayland ve Hindistan olup, Malezya’nın dış ticaretinin %71.7’si Asya ülkeleri ile gerçekleştirilmektedir.

Hali hazırda istihdam edilen işgücünün sadece %28 lik bölümü kalifiyeli işgücünü oluşturmaktadır. Program ile 2015 yılında bu oranın %33 e, 2020 yılında ise %50 seviyesine kadar çıkarılması hedeflenmektedir.

Bu bağlamda, büyümeyi sürekli kılmanın yanı sıra verimliliği, rekabetçi ve yenilikçiliği destekleyecek bir iş ortamının yaratılması için gerekli alt yapının yaratılması, katma değeri yüksek ürün ve hizmetlerin üretimi ile ortaya çıkan refahın sosyal adalete uygun bir şekilde topluma yansıtılmasını amaçlayan 10 uncu Kalkınma Planı teması; “Ekonomik Refah ve Sosyal Adalete Doğru” olarak belirlenmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Hi.
We are a company in South Africa looking for a medium term supplier for a municipal contract for sanitary pads.
We are looking for the following:
1. Maternity pads 300x100mm No loops Polyshield non-sterile
2. self-Adhesive regular sanitary pad. rectangular in shape - 180x60mm Volumes are a minimum of 200 000 a month
Please provide best price accordingly We also require samples of each spec. Kindly reply at your soonest.

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/337819_maternity-sanitary-pads-import-inquiry-from-south-africa

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir