HSBC'ye Türkiye'nin 'En İyi Bireysel İnternet Bankası' ödülü

Banka, ödülü Global Finance tarafından internet müşterilerinin sayısındaki artış, WEB sitesi tasarımı ve işlevselliği gibi kriterlere göre aldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - HSBC'nin, Global Finance tarafından Türkiye'nin "En İyi Bireysel İnternet Bankası" seçildiği duyuruldu.

HSBC'den yapılan açıklamada, bankanın, Global Finance'nin 9 yıldır düzenlediği "Dünyanın En İyi İnternet Bankaları" yarışmasında, Türkiye'nin "En İyi Bireysel İnternet Bankası" seçildiği bildirildi.

Açıklamaya göre, HSBC, ödülü, online hizmet stratejisinin gücü, müşterilerine WEB ortamında sunduğu fırsatlar ve bunları kullandırmadaki başarısı, internet müşterilerinin sayısındaki artış, WEB sitesi tasarımı ve işlevselliği gibi kriterlere göre aldı.

HSBC, grup olarak, farklı ülkelerde ve farklı alt kategorilerde toplamda 39 ödüle layık görüldü.

Ödül kazananlar, dünya çapında bir jüri tarafından değerlendirilen bankalar arasından seçildi ve son seçim Global Finance editörleri tarafından yapıldı.

HSBC Bireysel Direkt Bankacılık Grup Başkanı Bülent Beler, konuya ilişkin olarak "Bu yıl ülkemizin en iyi bireysel internet bankası seçilmekten gurur duyuyoruz. Global Finance'nin değerlendirmesi, bu alandaki başarımızın göstergesi. Aynı zamanda ileride yapacaklarımız için de tüm ekibimizi teşvik edeceğine inanıyorum. HSBC olarak, her zaman tüketicimize en kolay ve en güvenli platformu sunmayı hedefliyoruz. Bunun için de teknolojiye yatırım yapmaya devam edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.