Iğdır Doğalgaz ihalesine 2 teklif

İhale açık ihale usulü ile 31 Ekim 2008 tarihinde Genel Müdürlükte yapılacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANKARA - Botaş tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan "Iğdır Doğalgaz boru hattı yapımı" işi ihalesi için 2 firma teklif verdi.

Edinilen bilgiye göre, açık ihale usulü ile 31 Ekim 2008 tarihinde Genel Müdürlükte yapılan ihaleye "Mustafa Macit Kayıhan" ve "Ekiş İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş" firmalarından teklif geldi.

Değerlendirmesi devam eden ihale, ileri günlerde sonuçlandırılacak.

Tuzgölü Yeraltı Doğalgaz Depolama Projesi

Öte yandan, "Tuzgölü Yeraltı Doğalgaz Depolama Projesi, yerüstü ve yeraltı tesisleri, su temin ve tuzlu su deşarj boru hatları temin ve montajı ve kavern çözeltme işlemi" satın alma işinde, 31 Ekim 2008 tarihinde gerçekleştirilen ön yeterlilik için toplam 11 firma başvuruda bulundu.

Söz konusu firmaların değerlendirmesi yapıldıktan sonra, bunların arasından yeterli görülenlerden teklif istenecek ve en uygun teklifi veren firmaya iş ihale edilecek.

Tuzgölü yeraltı Doğalgaz depolama projesi, yerüstü ve yeraltı tesisleri, su temin ve tuzlu su deşarj boru hatları temin ve montajı ve kavern çözeltme işleminde başvuruda bulunan firmalar şunlar:

"ABB Spa (İtalya), Chine Tianchen (Çin), Alsim Alarko Doğuş İnşaat, Habau Pse Engineering, Özaltın, Türkerler İndet Ukraft Ogazbud, Çalık Enerji, Güriş Stroy Trans Gaz, Koçoğlu CH2M Hıll, Öztaş Fernas, Atilla Doğan Puny Lloyd"