İndirim kampanyasına ilgi arttı

Yalçıntaş, kampanyaya katılan dernek sayısının 32'ye, katılım gösteren firmaların sayısının 16 bine ulaştığını, satış noktası sayısının ise 75 bini aştığını bildirdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) desteğiyle "Alışveriş İçin Gün Bugün" sloganıyla dün başlatılan alışverişi teşvik kampanyasına ilginin artığı açıklandı.

İTO'dan yapılan yazılı açıklamada, mağazaların vitrinlerine kampanya afişlerini asmaya başladığı belirtildi. Kampanyalarda indirim oranlarının, ilgili derneklerin üyeleri arasında değişiklik gösterirken, yüzde 10 ile yüzde 70 arasında olduğu ve maliyetine satış yapan firmaların da yer aldığı kaydedildi.

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, kampanyaya katılan dernek sayısının 32'ye, katılım gösteren firmaların sayısının 16 bine ulaştığını, satış noktası sayısının ise 75 bini aştığını bildirdi.

Dernekler dışında çeşitli sektörlerden bağımsız mağazaların da yoğun katılım taleplerini İTO'ya ulaştırdıkları bilgisini veren Yalçıntaş, bunun çok sevindirici olduğunu, kampanyaya üretici ve pazarlamacı işletmelerin yanı sıra banka, medya ve yerel yönetimlerin desteklerinin geldiğini ifade etti.