İngiltere'nin helal gıdası Türkiye'den

İngiltere'de helal gıdalar konusunda danışmanlık hizmeti veren firma, birçok bölge için helal gıda temini sağlayabileceği Türkiye'den tedarikçi arıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İngiltere' nin geçtiğimiz ay AB' den ayrılma yönündeki kararıyla dünya gündeminde büyük yer teşkil etti. AB' den ayrılana kadarki süreçte Türkiye ve İngiltere arasındaki ticari ilişkilerde değişiklik yaşanması öngörülmüyor.

İngiltere, ihracatının büyük kısmını AB pazarına yapmaktadır. Türkiye ise İngiltere'nin ihracatından yüzde 1,2 pay almaktadır. 

Ülkemizin İngiltere' ye ihracatı son yıllarda sürekli artış eğiliminde olup ihracatımızdan yüzde 7,3 pay almış, Almanya' dan sonra en fazla ihracat yağtığımız ikinci ülke olmuştur. İngiltere' ye en çok ihraç ettiğimiz ürünler arasında sırasıyla; motorlu kara taşıtları, örme giyim, kıymetlı taşlar, elektirikli makinalar, mekanik cihazlar ve örülmemiş giyim ürünleri yer almaktadır.

İngiltere' den yaptığımız ithalatı ise; mekanik cihazlar, demir çelik ve motorlu kara taşıtları oluşturmaktadır. 

İngiltere' de helal gıdalar konusunda danışmanlık hizmeti veren firma, birçok bölge için helal gıda temini sağlayabileceği Türkiye' den tedarikçi aramaktadır. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilir, ürün ve fiyat listenizi iletebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/331911_halal-sweets-requested-to-import-to-united-kingdom

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir