İş ve cemiyet dünyası Türkiye’nin değerleri için buluştu

Değer Zirvesi ve Türkiye’ye Değer Katan Markalar Ödül Töreni, Pınar Erez’in ev sahipliğinde Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşti. Zirve kapsamında 19 markanın yöneticilerine ödülleri takdim edildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye’nin kültür ve değerleriyle üretip dünyaya açılan 19 Türk markası, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati’nin katıldığı ‘Değer Zirvesi ve Türkiye’ye Değer Katan Markalar Ödül Töreni’nde ödüllerini aldı.

Esma Sultan Yalısı’nda TABA ve TÜGİAD yönetim kurulu üyesi, Activa Tanıtım Organizasyon Kurucusu Pınar Erez’in ev sahipliğinde gerçekleşen Değer Zirvesi ve Türkiye’ye Değer Katan Markalar Ödül Töreni’ne, Feryal Gülman, Sinan Öncel, Suzan-Turgut Toplusoy, Sibel Kerimoğlu, Merve Ata Arslan, Zerrin Menteşeoğlu, Ayşen Zamanpur, LesBenjamins Kurucusu Bünyamin Aydın gibi iş, sanat ve cemiyet dünyasından isimler katıldı.

Organizasyona katılan ve görüşlerini paylaşan DÜNYA Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Kösem,  Türkiye’ye değer katan marka hikayelerinin umut verici olduğunu belirterek, "Türkiye’nin öncü markalarını tüm dünyaya tanıtarak, güçlü bir Türkiye olma yolunda ivme kazanacağına inanıyoruz. Bunun için kalitenin yanı sıra markanın iyi bir hikayesinin olması, marka sahibinin de iyi bir hikaye anlatıcısı olmasının her şeyden önemli olduğu bir dönemdeyiz" ifadelerine yer verdi.

Toplam 19 marka ödül aldı

Zirve kapsamında ödül alan markalar, sadece Türkiye için değil uluslararası pazar için de üreterek dünyaya yayılan ve cirolarının en az yüzde 10’unu uluslararası pazardan elde eden firmalar arasından seçildi.

Zirvede Türk Hava Yolları, Kızılay, TIKA, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Turkcell, Simit Sarayı, Rixos Hotels, Paşabahçe Mağazaları, Mavi, Arzum, Karaca, Tosyalı Holding, Avrupa Paralimpik Yüzme Şampiyonası’nda dünya şampiyonu olan Sümeyye Boyacı, Les Benjamins kurucusu Bünyamin Aydın, Mado, Netlog Lojistik, Yataş Grup, Sami Savatlı, Atelier Rebul olmak üzere 19 markanın yöneticileri ödüllerini teslim aldı.