İstanbul Shopping Fest yarın tanıtılacak

Bu yıl 5'incisi düzenlenecek ve İstanbul'u tüm yönleriyle cazibe merkezi haline dönüştürecek aktivitelere hazırlanan İstanbul Shopping Fest'in tanıtım toplantısı yarın yapılacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İstanbul Shopping Fest'in (İSF) tanıtım toplantısı yarın gerçekleştirilecek. İTO'dan yapılan açıklamaya göre, bu yıl 5'incisi düzenlenecek ve İstanbul'u tüm yönleriyle cazibe merkezi haline dönüştürecek aktivitelere hazırlanan İstanbul Shopping Fest (İSF), alışveriş ayrıcalıklarının yanı sıra İstanbul'un tarihi ve kültürel zenginliklerini de ön plana çıkaracak. Festival 6 Haziran ile 28 Haziran tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek.  

İstanbul Shopping Fest'in tanıtım toplantısı, İSF Platform Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İSF İcra Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, İSF Yönetim Kurulu ve İSF'ye katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşların katılımıyla yarın yapılacak. Toplantıda, festivalin son hazırlık çalışmaları paylaşılacak. 

Bu konularda ilginizi çekebilir