Kızılay anahtar teslim inşaat yapacak

Kızılay Van Şube Başkanlığı, Merkez ilçesi Çarşı Mahallesi’nde yer alan186 ada, 21 parsele kayıtlı taşınmaz üzerine anahtar teslim götürü bedel ile inşaat yaptıracak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Türk Kızılayı Van Şube Başkanlığı, Van’ın Merkez ilçesi Çarşı Mahallesi’nde yer alan kayıtlı taşınmaz üzerine anahtar teslim götürü bedel ile inşaat yaptıracak. 

Firmalar ihale zarflarını en geç 24 Haziran'a kadar teslim edecek

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Kızılay Van Şube Başkanlığı, Van’ın Merkez ilçesi Çarşı Mahallesi’nde yer alan186 ada, 21 parsele kayıtlı taşınmaz üzerine anahtar teslim götürü bedel ile inşaat yaptıracak. Firmalar, teklif ettikleri fiyatın en az yüzde 3’ü nispetindeki geçici teminatı teklifleri ile birlikte verecekler. İhaleye ait şartnameler Ali Paşa Mahallesi, Sıhke Caddesi adresindeki Türk Kızılayı Van Şube Başkanlığından 250 TL karşılığında temin edilebilecek. Firmaların ihale zarflarını en geç 24 Haziran 2014 günü saat 10.30’a kadar Türk Kızılayı Van Şube Başkanlığına vermiş olmaları gerekecek. Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmayacak. Telgraf, mail ve faksla yapılacak müracaatlar dikkate alınmayacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir