Körfez yatırımcıları İstanbul'da buluşacak

İstanbul Yatırım Derneği ve Ortadoğu Ekonomi Platformu tarafından düzenlenen Uluslararası Yatırım Zirvesi 10-11 Nisan 2014'te İstanbul'da gerçekleştirilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Körfez sermayesinin uluslararası yatırım fonları ve yatırımcıları Uluslararası Yatırım Zirvesi'nde (International Investment Summit) bir araya gelecek. 

İstanbul Yatırım Derneği ve Ortadoğu Ekonomi Platformu tarafından yapılan açıklamaya göre, zirve, 10-11 Nisan 2014'te İstanbul'da gerçekleştirilecek. İstanbul Yatırım Derneği ve Ortadoğu Ekonomi Platformu tarafından düzenlenecek zirve, yatırımcılar ve yatırım yaptırmak isteyenler için oluşturulan ikili görüşme platformuyla da bir ilke imza atacak. 

Siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşecek zirvede, Kuveyt, Katar, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) merkezi fonlarının yöneticileri ve bölgenin büyük yatırımcıları İstanbul'da buluşacak. 

Yatırımcılara doğrudan yatırım yapma imkanı sağlayacak 

"Enerji" ve "İnşaat" ana başlıkları altında, Körfez sermayesine, büyük ilgi duyduğu Türkiye'deki yatırım fırsatlarını görüşme olanağı sunacak zirve ayrıca, oluşturulan ikili görüşme platformlarıyla katılan yatırımcılara doğrudan yatırım yapma imkanı sağlayacak. 

Verilen bilgiye göre, zirvenin ilk gününde "Mega Projeler ve İnşaat" başlığı altında, "Mega projelerin finansmanı", "Türkiye'de yatırım ortamı", "Yatırımcılara sağlanan avantajlar", "Bölgesel proje tanıtımları"nı tartışacak olan yatırımcılar; ikinci gün "Enerji ve Enerji Transferi" başlığı altında, "Enerji ve finansmanı", "Enerji transferi ve yenilenebilir enerji", "Alternatif enerji modelleri" konularını görüşecek. 

Bu konularda ilginizi çekebilir