Kuveyt'e yangınla mücadele ekipmanı

Kuveyt’te güvenlik ürünleri konusunda faaliyetleri olan İngiliz firma, özellikle yangınla mücadelede kullanılan her çeşit ürün konusunda düzenli çalışabilecekleri Türk firmalar arıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kuveyt, dünyanın 38. büyük ihracatçısı olup; dünya ihracatındaki payı yüzde 0,5’dir. Kuveyt’in ihraç gelirleri tamamıyla petrol kazançları tarafından belirlenmektedir. İhracatının yüzde 70’ini ham petrol, yüzde 3,7’sini doğalgaz oluşturmaktadır. Çin, Hindistan, BAE, Suudi Arabistan ve Irak önemli ihraç pazarlarıdır. Kuveyt’in ihracatında Türkiye 7. sırada, payı binde 2’dir.

Kuveyt dünya ithalatının, yüzde 0,2’ni gerçekleştirmekte olup; dünya ithalatında 31,4 milyar dolar ile 65.ci sırada yer almaktadır. İthalatını başlıca ABD, Çin, Almanya, BAE ve Japonya’dan gerçekleştirmektedir. Kuveyt’in ithalatında Türkiye 15. sırada, payı yüzde 1,8’ dir.

Kuveyt’te güvenlik ürünleri konusunda faaliyetleri olan İngiliz firma, özellikle yangınla mücadelede kullanılan her çeşit ürün konusunda düzenli çalışabilecekleri Türk firmalar aramaktadır. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/334292_fire-protection-products-requested-for-kuwait-market 

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir