Liderlerin buluşmasına TÜSİAD yorumu

TÜSİAD Başkanı Boyner Kılıçdaroğlu ve Erdoğan'ın buluşmasını ümitli bulduklarını belirtti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

BURSA - Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesine ilişkin, "Sayın Başbakan ile ana muhalefet liderinin dünkü buluşmalarını önemsiyor ve ümitle karşılıyoruz. Diliyoruz ki diğer siyasi liderler de bu tablonun bir parçası haline en kısa zamanda gelirler" dedi.
 
Boyner, TÜSİAD ve Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) tarafından BUSİAD Evi'nde düzenlenen "Dış Politikadaki Gelişmeler ve Ekonomik Görünüm" konulu panele katıldı.
 
Boyner, panelin açılışında yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesine değinerek, şunları söyledi:
"Sayın Başbakan ile ana muhalefet liderinin dünkü buluşmalarını önemsiyor ve ümitle karşılıyoruz. Diliyoruz ki diğer siyasi liderler de bu tablonun bir parçası haline en kısa zamanda gelirler. Bu yaklaşımla bir süredir hepimizi yoran sert söylemlere yol açan salı günü grup toplantılarını siyasi diyaloğa vesile olabilecek toplantılar olarak görmeyi arzu ediyoruz."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir