Migros'tan Antep'e 7 yeni mağaza

Gaziantep'te MM Emek Migros ile 4 Tansaş ve 2 Şok mağazası törenle hizmete açıldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

GAZİANTEP  - Migros, Gaziantep'teki mağazalar zincirine yeni halkalar ekledi. Migros, Gaziantep'te MM Emek Migros ile 4 Tansaş ve 2 Şok mağazasını bugün düzenlenen törenle hizmete açtı.

Migros'tan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de 65 ilde toplam 1,318 mağaza ile hizmet veren Migros, yurdun değişik bölgelerinde yerel müşterilerinin isteklerine önem verirken aynı zamanda yerel istihdama da destek oluyor.           

Gaziantep'teki yatırımlarına yenisini ekleyen Migros, yeni açtığı Emek Migros mağazası ile Gaziantep'teki Migros mağaza sayısını 4'e ve Türkiye genelinde 249'a yükseltti. Ayrıca, Tansaş formatında Beşyüzevler, Karataş, Gazikent ve Cumhuriyet Tansaş mağazaları ile Milli Egemenlik ve Batıkent Şok mağazalarını aynı gün hizmete sokarak Gaziantepli müşterileriyle tanıştırdı.

MM Emek Migros mağazası toplam 1,526 metrekare satış alanında, 10 kasa ile hizmet veriyor. Yaklaşık 10 bin çeşit ürünün bulunduğu mağazada günün her saati taze ve çok çeşitli ürünlerin yer aldığı fırın ve kuruyemiş reyonu müşterilere değişik lezzetler sunuyor.

Tansaş ve Şok mağazalarında, sebze ve meyve ile günlük taze gıdalar hijyenik koşullarda müşterilerine sunulurken, kalite, çeşitlilik ve ucuzluk müşterileri karşılıyor.

Haftanın yedi günü tüketicilerine hizmet verecek yeni mağazalarda, toplam 120 kişiye istihdam sağlandı.