Morityus'tan eşarp ithal talebi

Morityus'ta bayan tesettür kıyafetleri satan firma, Türkiye'den eşarp ithal etmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Afrika kıtasına bağlı bir ada ülke konumunda olan Morityus, Hint Okyanusu'nun güneybatı kısmında yer almaktadır.

Nüfus olarak Akdeniz’de bulunan adaların her birinden daha kalabalıktır. Eğitim düzeyi ve alım gücü seviyesi bu ülkenin dış yatırımcılarla ortak yatırım kabiliyetini yansıtmaktadır. Güvenli, pratik ve iç pazar potansiyeli ile verimli ortak yatırım olanakları bulunabileceğine inanılmaktadır.

Morityus dış ticaret açısından özel bir konuma sahip niteliktedir. Ülke nüfusu, eğitim düzeyi ve ekonomisindeki kararlılık Afrika’da bu ülkeyi özel bir konuma getirmektedir.

Ülkedeki dış ticaret; küçük bir ada ülkesi olmasına rağmen ihracatta Etiyopya ve Madagaskar’ı, ithalatta da Kamerun, Zimbabwe, Kongo ve Togo gibi Afrika ülkelerini geride bırakabilmektedir.

Morityus’un uzun vadede; Doğu Afrika’da Singapur/Hong Kong gibi olabileceği bakış açısıyla yakından incelenmesinde fayda görülmektedir. Sahra Altı Afrika ülkelerine hızla artan ilgi, bu ülkenin bölge içi ticaret avantajı açısından önemli fırsatlar yaratabileceği öngörülmektedir.

Morityus' a Türkiye'den ihraç edilen ürünlerin başında ; demir veya alaşımsız çelikten çubuklar, filmaşin ve profiller, izole edilmiş teller, kablolar ve diğer elektrik iletkenler, tedavide veya korunmada kullanılmak üzere hazırlanan ilaçlar, gıda ürünleri  yer almaktadır.

Morityus'ta bayan tesettür kıyafetleri satan firma, Türkiye'den eşarp ithal etmek istemektedir.Tedarikçilerle iletişime geçmek isteyen, firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/323550_looking-for-suppliers-of-scarves-for-mauritius

Bu konularda ilginizi çekebilir