Morityus’un doğal ekmekleri Türk fırınlarında pişecek

Morityus’ta ithalat ve ihracat yapan firma Türkiye’den tedarikçiler arıyor. Firma ilgilenen firmalardan FOB ve EXW fiyat tekliflerini bekliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Morityus Adalar ülkesi son yıllarda uluslar arası ticarette etkin rol almaya başlamış olup, Müslüman kimliği ve gelişen kalitesi dolayısıyla Türkiye’den de ithalat kapasitesini gün geçtikçe artmaktadır. 01.01.2016 - 31.07.2016 tarihleri arasını kapsayan istatistik verilerine göre Morityus’un Türkiye’den ithalatı 16 milyon doları geçmiş olup, 2016 yılı için tahmini ihracat rakamı 30 milyon dolardır.

Morityus’ta mukim büyük bir ithalat ihracat firması kaliteli endüstriyel ekmek fırınları, unlu mamul imalatında kullanılan makine ve ekipmanların ticaretini yaptıklarını ve Türkiye’den bu konuda düzenli olarak çalışabilecekleri tedarikçiler aradıklarını beyan ederek, ilgilenen firmalardan FOB ve EXW fiyat teklifleri beklediklerini belirtmektedir.

Orijinal mesajı şu şekilde olup bu firmanın talebine ait bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

We are a famous trading company in Mauritius since 2006. 
We are interested in buying high quality stone based electric multi-deck oven and other bakery machineries. 
Could you please send us details and quotations of the models you have FOB/ EXW.

http://turkishexporter.net/en/Leads/334440_electric-multi-deck-bakery-oven-import-to-mauritius

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir