Polonya'dan moda ürünleri talebi

Polonya’da online satış yapan firma, her çeşit küçük ev eşyaları, ev tekstilleri, moda ürünleri, kıyafetler, takılar, bebek gereçleri gib konularda düzenli çalışabilecekleri tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye, Polonya için ekonomik açıdan önemli bir ülkedir. Polonya, Türkiye için stratejik bir ortak statüsünde değildir. Ancak siyasi ve ekonomik istişareler ve dönüşümlü olarak Ankara ve Varşova’da gerçekleştirilen, Polonya–Türkiye Ekonomi Bakanları toplantıları ile Türkiye-Polonya ekonomik ilişkilerinin geliştirilmesine önem verilmektedir.

Polonya’nın 2004 yılındaki AB üyeliğine kadar 23 Nisan 1974 tarihli Ticaret Anlaşması ve 4 Ekim 1999 tarihli Serbest Ticaret Anlaşması çerçevesinde şekillenen Türkiye-Polonya ticari ilişkileri, bu tarihten itibaren Gümrük Birliği esasına dayanarak yürütülmektedir.

Türkiye’den Polonya’ya ihraç ettiğimiz başlıca ürünleri ; Benzinli ve binek otomobiller, LCD ekran televizyonlar, kabuksuz fındıklar, otomatik çamaşır yıkama makineleri, minibüs, otobüs, sentetik liflerden halılar, demir-çelik radyatörler, dizel motor aksamı oluşturmaktadır.

Polonya’da online satış yapan firma, her çeşit küçük ev eşyaları, ev tekstilleri, moda ürünleri, kıyafetler, takılar, bebek gereçleri gibi pek çok konuda düzenli çalışabilecekleri, stokları her zaman  güncel tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor. Firma ile aşağıdaki linkten iletişime geçebilirler.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/323862_interested-in-kitchenware%E2%80%93glassware-for-poland

Bu konularda ilginizi çekebilir