"FiesTTa Bahar Şenlikleri" 5 Mayıs'ta başlıyor

Avea ve TTNET, 10 üniversitede spor, müzik ve eğlence dolu günler sunacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Türk Telekom Grup şirketleri Türk Telekom, Avea ve TTNET, 5-24 Mayıs tarihleri arasında 10 üniversitede yerleşkesinde "FiesTTa Bahar Şenlikleri" düzenleyecek.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, Avea ve TTNET'in birlikte düzenledikleri "FiesTTa Bahar Şenlikleri"nin 5-24 Mayıs tarihleri arasında Türkiye genelinde 10 üniversitede spor, müzik ve eğlence dolu günler sunduğu belirtildi.

Açıklamada, etkinlik kapsamında üniversiteli gençlerin, FiesTTa "TTNET Dünyası"nda TTNET müzik, TTNET video, TTNET oyun ve TTNET WiFi'ın yer aldığı bir yaşam ve eğlence alanında vakit geçirirken, ortamı coşturmak isteyenlerin FiesTTa "TTNET Müzik Canlı Karaoke Sahnesi"nde özgürce şarkı söyleyebileceği, spor tutkunlarının "TTallstar" ile basket sahasında hünerlerini sergilerken, futbolu ve müzik servislerini tercih edenlerin "Avea Gençlik Ateşi" alanında buluşacakları kaydedildi.

Açıklamada, "FiesTTa Bahar Şenlikleri" kapsamında Türk Telekom tarafından TTall Stars Basketbol Turnuvası'nın düzenlendiği, Türkiye'de gerçekleştirilen tek basketbol roadshowu olan TTall Stars Basketbol Turnuvası'nın, FIBA onaylı özel portatif zemini ile benzerlerinden ayrıldığı belirtildi.

Türk Telekom'un, "FiesTTa Bahar Şenlikleri" süresince üniversiteli öğrencilere birçok hediye paketi için çekilişe katılma fırsatı sunduğu dile getirilen açıklamada, etkinlikle ilgili daha fazla bilgiye FiesTTa internet sitesi "www.fiestta.com" üzerinden ulaşılabileceği kaydedildi.