Renault Kadjar’ın Türkiye prömiyeri yapıldı

İlk C Crossover modeli Kadjar’ın Türkiye prömiyerini gerçekleştiren Renault, ayrıca performans için üretilmiş göz alıcı tasarıma sahip bir yarış otomobili Renault Sport R.S. 01 de sergileniyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Renault, İstanbul Autoshow’da 2. Salon’da yerini alıyor.

Yeni marka kimliği “Renault, passion for life” konseptinin vurgulandığı Renault standındaki yenilikler, Eurasia Bölge Başkanı Jean-Christophe Kugler’in katılımıyla İstanbul Autoshow’da otomobilseverlerle buluşuyor. 1488 m2 Renault standında Clio & Clio Sport Tourer, Megane HB, Captur, Fluence, Clio & Megane R.S., Twizy ve Zoe’nin de yer aldığı 17 araç sergileniyor. 

renault-sport-r-s-01-voitur-002.jpg

KADJAR: “Cesur Yaşamaya Davet”

• Renault’nun yepyeni C-crossover modeli, İstanbul Autoshow’da Türkiye prömiyeri ile otomobilseverlerle buluşuyor. Kadjar, Renault’nun Türkiye binek otomobil liderliğine ivme kazandıracak.

• 4x2 veya 4x4 versiyonları ile sunulan Kadjar, Energy serisi motorlarla donatıldı. Kadjar, iki dizel (Energy dCi 110 ve dCi 130) ve bir benzinli (Energy TCe 130) olmak üzere üç farklı motor seçeneği ile pazara sunuluyor. (Detaylı motor versiyonları için sayfa 3’e bakınız) 

• Kadjar’ R-Link 2® sayesinde kişiselleştirilebilir ve internete bağlantı imkanı veren multimedya sistemi ile donatıldı.

kugleraglardadasd.jpg

• Kadjar, Renault’da ilk kez kullanılan yepyeni teknolojileri bünyesinde barındırıyor. Kendi kendine park etmeye yarayan “Eller Serbest Park Sistemi”, öndeki araca çarpma riskinde frenlerin otomatik devreye girmesini sağlayan “Aktif Acil Fren Destek Sistemi (AEBS)”, park manevralarında sürücüyü uyaran “360° park destek sistemi”…

• Kadjar aynı zamanda 2016 yılında dünyanın lider otomobil pazarı konumundaki Çin’de üretilecek ilk Renault otomobili unvanını taşıyacak. 2014 yılında Çin’deki toplam araç satışı 22 milyon adedi aştı; bu rakamın yüzde 26’sı crossover’lardan oluşuyor.

• Renault-Nissan İttifakı’nın CMF C/D platformu üzerinde yükselen Kadjar, İttifak’ın crossover segmentindeki uzmanlığını yansıtıyor.

• Kadjar, Türkiye pazarında Touch ve Icon olarak 2 farklı ekipman seviyesi ile satışa sunuluyor.

• Kadjar Haziran ayında 69.500TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuluyor olacak.

kadjar+12-002.jpg