Romanya'dan Kaşmir şal ve eşarp ithalat talebi 

Romanyalı müşteri Türk malı birinci kalite kaşmir eşarp ve şal çeşitleri ithal etmek istediğini beyanla aynı zamanda fason üretim de yaptırmak istemektedir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Romanyalı bir müşteri Türk malı birinci kalite kaşmir eşarp ve şal çeşitleri ithal etmek istediğini beyan etmiş olup aynı zamanda fason üretim de yaptırmak istemektedir.

Romanya pazarında, tüketici tercihlerini belirleyen unsurlar arasında kalite, fiyat ve ödeme koşulları başta gelmektedir. Bununla beraber, Romanya piyasasındaki tüketiciler için temel sorunun nakit sıkıntısı olduğu gerçeği göz önüne alınırsa, fiyat ve ödeme koşullarının, kaliteden daha ağırlıklı yer tuttuğunu belirtmek gerekir. Uzun dönem kredi olanaklarıyla satış yapılması, firmaları tüketici tercihleri açısından önemli bir avantaja sahip kılmaktadır.

Ülkedeki tüketicilerin genel giderlerine bakılacak olursa, en büyük payı, yiyecek ve içecek için yapılan giderlerin almakta olduğu görülür. Bu ürünlerin toplam tüketim harcamalarının içindeki payı %39,27 oranındadır. Toplam tüketim harcamaları içinde giyim eşyaları %3,43, ev eşyaları %5,19 ve ulaşım giderleri %11,35 pay almaktadır. Ülkenin yaşadığı ekonomik sıkıntılara rağmen, nüfusun bir kısmının satın alma gücü son yıllarda önemli ölçüde yükselme göstermiştir. Bununla beraber tasarruf eğilimleri düşük ve tüketim eğilimleri yüksek olan Romenler yaşam standartlarını geliştirmeye çok meraklıdır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sirs,
I am willing to begin importing high quality cashmere products (shawls & scarves), exclusively Made in Turkey
I am looking for a supplier who can ship small quantities at first, so that we can slowly but surely develop this segment of our business.

Ideally would be to find a business Partner in this respect, who could provide us a small stock and we can offer the location for selling the products.
In Romania, I have a small Custom Made atelier and we feel it is time to start building the accessories segment.

Awaiting for your kind answer and why not, business proposals,

http://turkishexporter.net/en/Leads/343128_cashmere-scarves-shawls-import-inquiry-from-romania


Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir