Romen firma 25.000 ton gübre için fiyat talep ediyor

Romanyalı firma Irak’ta dahil olacakları bir gübre alım ihalesinde talep edilen 25.000 ton DAP 18-46 gübre için fiyat teklifi talep etmektedir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

Romanyalı tüccar bir firma Irak’taki partnerlerinin dahil olacağı bir gübre alım ihalesinde talep edilen 25.000 ton DAP 18-46 gübre için fiyat teklifi talep etmektedir.

1989’dan bu yana Romanya, Batı ile ilişkilerini geliştirmeye yönelmiş, bu amaçla serbest piyasa ekonomisinin gereklerinin yerine getirilmesi ve buna uygun mevzuat değişikliklerin yapılması çabaları, ülkenin dış ticaret politikasına da yansımıştır. Ülke, GATT ve Dünya Ticaret Örgütü’nün kurucu üyelerindendir. 1993 yılında, Romanya, Avrupa Konseyi’nin de tam üyesi olmuştur.

Bununla beraber, Romanya’nın dış ticaret rejiminde çok sık değişiklikler yapılmış, kota ve tarife düzeyleri sıkça değiştirilmiştir. Ayrıca dış ticaret politikasında zaman zaman birbiriyle çelişen amaçlar gözetilmiş, ithalat kısıtlamaları ve ihracata zarar verecek politikalar eş zamanlı olarak kullanılmıştır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

DAP gübre alım talebi - Romanya

We are a trading company from Romania .
One of our partener from Irak is interested to participate to a Tender in Irak  for 25.000 to DAP 18-46 in bulk, delivery in 4-5 lots FOB.
The contract w l be done between our partner and you
Please let me have your interest to offer him.
The delivery will be November , December 2016 and January 2017
Please let me have your interest to offer him.
Waiting for your prompt answer
Kind regards

 

Bu konularda ilginizi çekebilir