Sri Lankalı firma boya ve tiner satın alacak

Sri Lankalı bir toptancı firma Türkiye’den boya, tiner ve boya aksesuarları ithal etmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sri Lanka ticaret ortamı anlamında Güney Asya’daki en liberal ülkelerden biridir, ancak ülkenin yüksek ithalat eğilimi sürekli bir dış ticaret açığına neden olmaktadır. Ağırlıklı olarak ihracata yönelik üretim yapan hazır giyim sektörünün ihtiyaç duyduğu, tekstil malzemeleri, iplik-elyaf ve diğer ara maddeler ve sermaye malları gümrük vergisinden muaftır. Ekonomik kalkınma açısından önem arz eden bilgisayar, tıbbi ve dental ekipman, iletişim ekipmanı, tarımsal tohumsal ve tarım makineleri de gümrük vergisinden muaftır. Sri Lanka’nın serbest bölgeleri dahilinde sanayi ve inşaat ekipmanı, baz metaller, kömür ve kok gümrük vergisinden muaftır. Çay, kauçuk, Hindistan cevizi ve ürünlerinin ihracatında ise ihracat vergisi uygulanmaktadır.

Uluslararası ticaret, ağırlıklı olarak başkentte yoğunlaşmıştır ve tüm ihracat ve ithalatın %90’ı Kolombo Limanı’ndan geçmektedir. Çok sayıda küçük ve orta ölçekli ithalatçı mevcut olmasına rağmen, 20 ila 30 adet görece büyük firma uluslararası ticaretin büyük bir kısmını gerçekleştirmektedir. Çok az sayıda ithalatçı ülkenin diğer bölgelerinde dağıtım ağlarına sahiptir, ithalatçıların çoğunluğu doğrudan bölgesel dağıtımcılara veya perakendecilere toptan satış yapmaktadır. Devletin ticaret ve dağıtımdaki rolü azalmış olsa da, kıtlık ve fiyat artışları nedeniyle son dönemde bazı gıda maddeleri kamu kuruluşları tarafından ithal edilmiştir.

Sri Lankalı bir toptancı firma Türkiye’den boya, tiner ve boya aksesuarları sarf malzemeleri ithal etmek istediklerini beyan etmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

We are one of the leading distributors in sri lanka hope to have Turkish business contacts
for Thinner, paints And Hardwear Related Products, adhesives, abrassive Papers, tapes Etc.

http://turkishexporter.net/en/Leads/343706_thinners-paints-requested-from-sri-lanka

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir