SunExpress'ten bayramda ek sefer

Antalya, İstanbul Sabiha Gökçen, Adana, İzmir ve Trabzon'dan ek uçuş düzenleyecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - SunExpress, Kurban Bayramı'nda artan yolcu trafiğini dikkate alarak, 5–15 Aralık tarihleri arasında 67 ek sefer koydu.

Türk Hava Yolları (THY) ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu olan SunExpress'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, söz konusu tarihler arasında Antalya'dan 22, İstanbul Sabiha Gökçen'den 20, Adana'dan 12, İzmir'den 6, Trabzon'dan 4 ve Van'dan 3 ek uçuş düzenlenecek.

Kurban Bayramı'na özel seferlerin biletleri, acentelerin yanı sıra SunExpress'in 444 0 797 numaralı çağrı merkezinden ve www.sunexpress.com adresli internet sitesinden satın alabilecek.

SunExpress, kış tarifesi kapsamında iç hatlarda İzmir'den Adana, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Kars, Kayseri, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van'a, Antalya'dan Adana, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir, Trabzon ve Van'a, İstanbul Sabiha Gökçen'den de Adana, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Kars, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van'a aktarmasız seferler düzenliyor.

Ayrıca Bursa ile Diyarbakır, Erzurum, Trabzon, İzmir ve Antalya arasındaki karşılıklı uçuşlar da devam ediyor. Adana ile Trabzon ve Erzurum arasında da haftada bir karşılıklı uçuş gerçekleştiriliyor.