Tasfiyelik araç ve eşya satışı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığına bağlı tasfiye işletme müdürlükleri, tasfiyelik hale gelen araç ve eşyaları açık artırmayla satışa sunacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Tasfiyelik araç ve eşya satışına ilişkin duyurular, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, İzmir Tasfiye İşletme Müdürlüğü, satışa esas bedeli bin 378 lira ile 134 bin 882 lira arasında değişen 46 binek otomobil, kamyonet, arazi taşıtı, karavan, tanker kamyon, motosiklet gibi araçları, 21 Kasım'da açık artırma suretiyle satışa sunacak.  

Ergazi Tasfiye İşletme Müdürlüğü, satışa esas bedeli 10 bin 946,81 lira ile 47 bin 493,11 lira arasında değişen 18 binek oto ve arazi taşıtını, 27 Kasım'da Ankara'da açık artırma suretiyle satacak. 

Bakırköy Tasfiye İşletme Müdürlüğü, satışa esas bedeli 52,50 lira ile 141 bin 600 lira arasında değişen taklit kürk, tekstil malzemesi, mensucat, ampül, boş konteyner, sinek kovucu cihaz, para sayma makinası aksamı, yazarkasa aksamı, barkod okuyucu, plastik kap, polipropilen fiber ve polyester keçe cinsi eşyadan oluşan 38 grup eşyayı, 20 Kasım'da İstanbul'da açık artırma suretiyle satışa sunacak. 

Açık artırma yöntemiyle eşya satış şartnamesi ve ekleri 10 lira karşılığı ilgili müdürlüklerden alınabilecek. Satılacak eşya ve araçlar ile ihale hakkında ayrıntılı bilgiye "www.gtb.gov.tr" ve "www.tasis.gov.tr" internet adresinden ulaşılabilecek. 
 

Bu konularda ilginizi çekebilir