THY filosuna 4 yeni uçak daha katılıyor

Yeni yılın ilk iki ayında filoya katılacak uçaklarla şirket bu sene sonunda 128 uçaklık filoya ulaştı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 

İSTANBUL - Türk Hava Yolları (THY) filosuna 4  adet yeni A 321-200 uçağı alıyor.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamada, THY Yönetim Kurulu toplantısında, büyüme planları çerçevesinde 4 adet yeni A 321-200 uçağı alınmasının karara bağlandığı belirtildi.

Uçaklardan ikisinin bu ay, diğerlerinin ise 2009 yılı Ocak ve Şubat aylarında filoya katılacağı kaydedilen açıklamada, anlaşması sağlanan uçakların filoya katılmasıyla THY'nin yıl sonunda 128 uçaklık filoya ulaşacağı bildirildi.

THY'nin tek koridorlu uçak filosuna katılacak uçakların ''business'' koltuk konfigürasyonuna sahip olduğu belirtilen açıklamada, 20 business ve 158 ekonomi koltuk kapasiteli uçaklardaki eğlence sitemlerinin de mevcut tek koridorlu uçaklardan farklı olarak dizayn edildiği aktarıldı.

Açıklamada, filoya katılacak yeni uçakların business bölümünde yer alan yatar koltuklardaki görüntülü eğlence sistemi sayesinde yolcuların kişisel seçeneklerle seyahatlerini daha keyifli hale getirebilecekleri vurgulanarak, ekonomi sınıfındaki koltukların tümünde de görüntülü eğlence sistemi bulunacağı bildirildi.