TTK ihaleyle akaryakıt alacak

TTK, depo teslimi akaryakıt temini, açık ihale usulüyle yapılacak. Farklı depolara teslim edilmek üzere toplam 550 bin litre motorin, 80 bin litre de gazyağı satın alınacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü, farklı depolarına teslim edilmek üzere toplam 550 bin litre motorin, 80 bin litre de gazyağı satın alacak. 

Resmi Gazete'deki ilana göre, Kurum için depo teslimi akaryakıt temini, açık ihale usulüyle yapılacak. Bu kapsamda farklı depolara teslim edilmek üzere toplam 550 bin litre motorin, 80 bin litre de gazyağı satın alınacak ve söz konusu akaryakıt TTK Genel Müdürlüğü iş yerlerindeki depolara 365 takvim gününde teslim edilecek. İhale, 11 Ağustos Pazartesi saat 15.00'te Zonguldak'ta TTK Satınalma Daire Başkanlığında gerçekleştirilecek. 

Koşulları taşıyan tüm yerli isteklilere açık olacak

Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, tüm kalemlerin toplam tutarı en düşük fiyat esasına göre belirlenecek. İhale, şartnamedeki katılma koşullarını taşıyan tüm yerli isteklilere açık olacak.  

İhale dokümanı 100 lira karşılığı satın alınabilecek

İhale dokümanı TTK Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığında görülebilecek ve 100 lira karşılığı satın alınabilecek. 

Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecek. 

Bu konularda ilginizi çekebilir