Türk malı yapı malzemeleri Lübnan’dan isteniyor

Lübnanlı perakende devi fayans mutfak aksesuarları, iç dekorasyon ürünleri konusunda düzenli çalışabileceği Türk tedarikçiler arıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Lübnanlı perakende devi üç katlı mağazasında fayans, mozaik, mermer vb yapı ürünleri sattığını, bunlara ilaveten mutfak aksesuarları, iç dekorasyon ürünlerini de ürün gamına dahil etmeyi düşündüğü belirterek düzenli çalışabileceği tedarikçiler arıyor.

Lübnan önemli oranda dış ticaret açığı veren bir ülkedir. 2014 yılı dış ticaret hacmi 24 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir. 2014 yılı ihracatı 3,3 milyar dolar olup buna karşılık ithalatı 20,5 milyar dolar seviyesindedir. 2015 yılında ise ihracatının 2 milyar dolar, ithalatının da 16 milyar dolar olduğu tahmin edilmektedir.

Lübnan’ın ithal ettiği başlıca ürünler; petrol yağları, kıymetli metaller (altın, elmas) kara taşıtları ürünleri (binek otomobil, kamyon, kamyonet ve bunların aksam ve parçaları), ilaçlar, elektrik ve elektronik ekipman (elektrik malzemeleri, telefonları televizyonlar), İnşaat malzemeleri (Demir-çelik inşaat aksamı, borular, doğal taşlar), çeşitli gıda ürünleri ve tekstil ürünleridir. 2014 yılı ithalatı 20,5 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir. 2015 yılında ise 16 milyar dolara gerilediği tahmin edilmektedir. İthalat yaptığı ülkelerin başında Çin, İtalya, Fransa, ABD, Almanya, Yunanistan ve Türkiye gelmektedir.

Lübnan’da 6000 m2 üç katlı mağazasında fayans, mozaik, mermer vb yapı ürünleri sattığını, bunlara ilaveten mutfak aksesuarları, iç dekorasyon ürünlerini de ürün gamına dahil etmeyi düşündüğü belirterek düzenli çalışabileceği tedarikçiler aramaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

We are a huge company selling lounge area about 6,000 meters, divided into 3 floors

We sell all kinds of tiles, baths, mosaic

We want to add a special section of the types of full kitchens, including interior accessories, please let us know prices

EVERY ORDER MUST BE AT LEAST 1   CONTAINER

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/336575_glassware-to-import-to-lebanon

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir