Türkiye'nin ilk tünelcilik fuarı İstanbul'da

Türkiye'nin ilk tünelcilik fuarı 28 Ağustos'ta İstanbul'da

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 İSTANBUL - Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı "Tunnel Expo Turkey", 28-31 Ağustos 2014 tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak. 

Demos Fuarcılık açıklamasına göre, şirket ile Tünelcilik Derneği (TÜNELDER) tarafından organize edilen fuar, ilk kez Türkiye'de düzenlenecek. 28-31 Ağustos 2014 tarihleri arasında kapılarını açık olacak olan "Tunnel Expo Turkey",  Yeşilköy'deki İstanbul Fuar Merkezi'nde ilgililerini ağırlayacak. 

Fuara Türkiye'de son yıllarda büyük yatırımlar yapılan karayolu ve metro tünellerinin planlaması, inşası ve kullanımında gerekli olan her türlü makine, teçhizat ve ekipman üreticilerinin yanı sıra mühendislik - müteahhitlik şirketleri de ilgi gösteriyor.  

İş makinalarından tünel açma makinesi (TBM) üreticilerine, yapı kimyasalcılarından delme patlatma sistemlerine ve proje firmalarına kadar birçok alanda faaliyet gösteren şirketler, Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek olan etkinlik için yerlerini almaya başladı. 

Tünelcilik Derneği'nin fuar süresince düzenleyeceği kısa kurslarda ise sektörün önde gelen temsilcileri ve akademisyenler, yeni teknolojileri ve bilgilerini katılımcılara aktaracak. 

İlgililerin katılım ve davetiye için "www.demosfuar.com.tr" ya da "www.tunnelexpoturkey.com" adreslerini ziyaret etmeleri gerekiyor.  

Bu konularda ilginizi çekebilir