TÜSİAD 47. yılını kutluyor

TÜSİAD Başkanı Bilecik, derneğin 47. kuruluş yıldönümüne ilişkin bir mesaj yayımladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) 47. kuruluş yıldönümünü kutluyor. TÜSİAD'ın internet sitesinde yer alan açıklamada, "Türkiye’de kamu dışı milli gelirin yarısını oluşturan, kurumlar vergisinin yüzde 80’ini ödeyen ve dış ticaretin yüzde 85’ini gerçekleştiren 4 bine yakın şirketin temsilcisi TÜSİAD, Avrupa özel sektörünün temsil kuruluşu BusinessEurope üyesi kimliğiyle Avrupa Birliği’nin siyaset üretme ve karar alma süreçlerinde Türk iş dünyasının sesi olma görevini de icra ediyor" ifadeleri paylaşıldı.

TÜSİAD’ın 47’nci kuruluş yıldönümüne ilişkin bir mesaj yayınlayan TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik, şunları söyledi:

Bilecik mesajında şunları söyledi:

"TÜSİAD, bugün Türkiye’de iş dünyasının önemli bir bölümünü temsil eden bir kuruluş. Türkiye’nin hem ekonomik, hem sosyal kalkınması için çalışan bir fikir ve proje fabrikası gibi çalışıyoruz. TÜSİAD, bu yönüyle dünyadaki tüm iş örgütlerinden farklı bir kapsama sahip. Bu geniş vizyonu adım adım oluşturan, benden önceki tüm TÜSİAD başkanlarına teşekkür ediyor, onları saygıyla anıyorum. Atatürk ilkelerine, demokrasiye, sosyal ve ekonomik kalkınmaya olan bağlılığını güçlendirerek sürdürecek olan kuruluşumuz, Türkiye’yi büyütecek, Türkiye’nin refahını yükseltecek tüm proje ve politikalara destek olmayı sürdürecek."

Bu konularda ilginizi çekebilir