Vakıfbank'tan İstanbullulara özel 'TaksiPOS' hizmeti

TaksiPOS'larda VakıfBank bankomat ve kredi kartları ile birlikte tüm yurt içi ve yurt dışı diğer banka kartları da geçerli oluyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - VakıfBank'ın İstanbul'da başlattığı "TaksiPOS" uygulamasıyla müşteriler, taksi ücretini kartla ödemenin yanı sıra ihtiyaçlarına cevap verecek bilgi hizmetinden de faydalanabilecek.

Düzenlenen tanıtım toplantısında verilen bilgiye göre, ilk etapta İstanbul'da 400 takside yer alacak olan TaksiPOS hizmetinin diğer büyük şehirlere de kısa bir süre içinde taşınması planlanıyor ve TaksiPOS hizmeti veren taksi adedinin toplamda 2 bine ulaşması hedefleniyor.

Dünyada farklı alanlarda kullanılan Multimedya POS terminalleri Türkiye'de taksilerde "ilk" defa kullanılıyor. Uygulamayla, taksideyken şehirdeki etkinlikler, döviz, borsa ve uçuş bilgilerine ulaşılabiliyor ve taksi ücreti kart ile ödenebiliyor.

TaksiPOS'larda VakıfBank bankomat ve kredi kartları ile birlikte tüm yurt içi ve yurt dışı diğer banka kartları da geçerli oluyor. Temassız kartların da kullanılabildiği uygulamada, 35 lira ve altı işlemlerde hızlı ödeme gerçekleştirilebilecek.

VakıfBank kredi kartı sahipleri TaksiPOS'lu taksilerde bankanın sunacağı olanaklardan da faydalanabilecek. Banka bugün itibariyle 1 ay süreyle VakıfBank kredi kartı sahibi müşterilerinin TaksiPOS üzerinden yapacakları harcamaların yüzde 10'u değerinde Worldpuan verecek.

Türkçe'nin yanı sıra İngilizce, Fransızca ve Almanca olarak da hizmet veren  TaksiPOS'lu taksiye binecek turistler TaksiPOS hizmetlerinden faydalanabilecek.