Webit Kongresi yarın başlayacak

Küresel ölçekli teknoloji zirvesi Webit Kongresi, yarın Haliç Kongre Merkezi'nde başlayacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Webit Kongresi, dijital platformlarla teknoloji dünyasının liderlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Etkinliğe 100'ün üzerinde ülkeden 10 bini aşkın katılımcı ile 200'den fazla konuşmacının katılması bekleniyor. Etkinlikte düzenlenecek panellerde teknoloji liderleri bir araya gelerek sanal ekosistemin geleceğini tartışacak. 

Telekomünikasyon, teknoloji ve pazarlama dünyası paydaşları, sosyal medya, yazılım teknolojileri, big data, veri koruma teknolojileri gibi birçok alanda görüş bildirecek. Uluslararası  konuşmacıların sahne alacağı oturumlarda teknolojinin geleceğine ilişkin öngörüler de paylaşılacak. 

Teknoloji tutkunlarına iş geliştirme ve tanınma olanağı sunan kongre, tüm katılımcılarına sektör liderleriyle temasa geçme fırsatı sunacak. Global 6. Webit Kongresi'nde bu yıl "Dijital Pazarlama & İnovasyon Konferansı" ve "Geleceğin Liderleri Teknoloji Zirvesi" olmak üzere iki tema söz konusu. 

Etkinliği Anadolu Ajansı, Venture Beat, Forbes, The Economist, Wall Street Journal, TechCrunch, Mashable, Wired, The Guardian, CNN gibi pek çok önemli basın kurumundan yerli ve yabancı 300'den fazla akredite basın mensubu takip edecek. 

Uluslararası katılıcımların yoğunluğuyla anılan kongre, bu yıl "Digital Marketing Zone" ve "Tech Zone" olarak iki ana bölümde kurgulanıyor.  

Bu konularda ilginizi çekebilir