WIN EURASIA Automation, 16 Mart'ta kapılarını açıyor

WIN EURASIA Automation 2017, bu yıl 35 ülkeden 1336 katılımcıyı ağırlayacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

WIN EURASIA Automation 2017, 16-19 Mart 2017 tarihlerinde TÜYAP'ta ziyaretçilerini ağırlayacak. Toplam 9 Salonda, Otomasyon Eurasia, Hydraulic&Pneumatic Eurasia, Electrotech Eurasia, ve CeMAT Eurasia fuarlarını bir araya getirecek olan WIN EURASIA Automation, Endüstri 4.0 Çözüm Ortağı Siemens'in ve ENOSAD, AKDER, İSDER ve ETMD'nin katkılarıyla, endüstri dünyasındaki yeniliklere ev sahipliği yapacak.

35 ülkeden 1336 katılımcıyı ağırlayacak olan WIN EURASIA Automation, geleceğin fabrikalarına yönelik doğru çözümlere ulaşmak isteyen ziyaretçiler için bir kez daha bölgenin lider inovasyon platformu olduğunu kanıtlayacak. Etkinlikte, entegre imalat süreçlerine yönelik otomasyon teknolojileri, elektrik ve elektronik teknolojileri, hidrolik ve pnömatik sistemleri ve intralojistik çözümler konusunda en son gelişmeler ziyaretçilere sunulacak.

Geleceğin fabrikalarına bakış

Uzun yıllardan bu yana endüstriyel yeniliklere öncülük eden WIN EURASIA Automation, Endüstri 4.0'ın Türkiye'deki gelişimine de katkıda bulunuyor. Bölgenin tek otomasyon fuarı olan WIN EURASIA Automation, katılımcıların geleceğin fabrikalarına dönük yeniliklerini sergilediği kapsamlı bir platform sunuyor. 2017 etkinliğinde ise WIN EURASIA Automation'ın deneyim ve vizyonu, Dijital İşletmeler ve Endüstri 4.0 konusunda bir lider olan Siemens'in katkı ve tecrübesiyle daha da gelişiyor. "Endüstri 4.0 Çözüm Ortağı" olarak Siemens Türkiye tarafından desteklenen WIN EURASIA Automation 2017, bu yeni çağa dönüşümü kolaylaştırma yolları arayan imalatçılar için paha biçilemez bir fırsat sunuyor.

CeMAT EURASIA'dan yeni nesil intralojistik ve depolama çözümleri

Endüstri toplumunun artan ihtiyaçları, taşıma, yükleme-boşaltma ve depolama alanlarında daha fazla çözüme ihtiyaç duyulmasını da beraberinde getiriyor. CeMAT EURASIA, Endüstri 4.0’ın etkilerini taşıyan yenilikçi lojistik, intralojistik ve lojistik bilişimi teknolojilerini bir çatı altında toplayarak bu ihtiyaçların tamamına yönelik bir platform oluşturuyor. İnovatif ve enerji tasarrufu sağlayan forkliftler ve koridor taşıma araçları, karmaşık tam otomasyonlu taşıma sistemleri, raf ve depo sistemleri, en yeni sistem kumandaları ve lojistik bilişimi alanındaki tüm gelişmeler 12. salonda düzenlenecek olan CeMAT Eurasia fuarında sergilenecek.

Türkiye'den ve dünyadan satın almacıların buluşma noktası

Sergilenen yenilikler ve düzenlenen etkinliklerle sektörün nabzını tutacak olan WIN EURASIA AUTOMATION: Endüstri 4.0; tüm Avrasya ekonomik bölgesi için bir kez daha sektörün en önemli buluşması olarak öne çıkacak. Yerli ve yabancı katılımcı firmaların, yeni pazarlara ulaşması için, önemli olanaklar sunan WIN EURASIA AUTOMATION boyunca; Ekonomi Bakanlığı Alım Heyeti Programı kapsamında Bulgaristan, Rusya, Bosna Hersek, Fas, Kosova, Tunus, Nijerya, Lübnan, Güney Afrika ve Slovenya'dan satın almacılar ağırlanacak. Ayrıca Hannover Fairs Turkey tarafından gerçekleştirilen satın almacı programı kapsamında Sırbistan, Mısır, İsrail, Yunanistan, Kongo, Cezayir, İran, Sudan, Fransa, Lübnan, Uganda, Çek Cumhuriyeti, Irak, Ürdün ve Umman'dan 200 alıcı fuarı ziyaret edecek.

Yurtdışının yanı sıra, Sanayi ve Ticaret Odaları, Meslek Odaları, Federasyonlar vb. kurumlarla işbirliği sonucunda Türkiye'nin dört bir yanından 90'ın üzerinde Anadolu delegasyonu  fuarı ziyaret edecek.

STARTUP Özel Bölümü, genç ve girişimci firmaları bir araya getirecek

16-19 Mart tarihleri arasında WIN EURASIA Automation çatısı altında İTÜ Arı Teknokent işbirliğiyle oluşturulan STARTUP Özel Bölümü’nde genç ve yenilikçi firmalar bir araya gelecek. Bu sene ilk kez oluşturulacak olan alanda firmalar fikirlerini ve girişimcilik faaliyetlerini sergilerken, potansiyel işbirlikleri de geliştirecekler. Siemens’in sponsor olduğu STARTUP Özel Bölümü’nde 15’in üzerinde proje yer alacak; genç yetenekler ve fikirler desteklenecek ve onların girişimciliğe teşvik edilmesi için bir platform sağlanacak. Ayrıca, 16-17-18 Mart tarihlerinde özel forum alanında gerçekleştiriecek sunumlar aracılığıyla yatırımcıların inovatif fikirlerle buluşması sağlanacak.

Sektörün geleceğine odaklanan forum ve paneller

WIN Eurasia Automation, gerçekleşecek forumlar aracılığıyla da sektör içi ve dışı bilgi paylaşımına olanak sağlayacak. İlk kez geçen yıl sektörüne dönük olarak gerçekleştirilen Hidrolik&Pnomatik forumu bu yıl da AKDER desteği ile 5. Salon'da oluşturulacak özel alanda gerçekleştirilecek. ETMD tarafından düzenlenen BIM (Yapı Bilgi Modellemesi) Paneli ise 18 Mart'ta alanında önemli konuşmacıları ağırlayacak.

ENOSAD’ın katkılarıyla düzenlenen Otomasyon Forumu ise bu yıl 10. Salon’daki özel forum alanında ziyaretçilerle buluşacak ve sektörün önemli gelişmelerine ışık tutacak.

Etkinliğin önemli bir diğer parçası ise bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Endüstri 4.0 Paneli olacak. Fuarın ilk günü Endüstri 4.0'a Dünyadan Bakış ve Endüstri 4.0'a Türkiye'den Bakış olmak üzere iki oturumda gerçekleşecek. Panelde, Siemens İcra Kurulu Üyesi Ali Rıza Ersoy, Siemens Ortadoğu ve Afrika'dan sorumlu İş Geliştirme Direktörü Cor VISSER, ENOSAD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Halıcı, Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Emre Uğur, Mitsubishi Otomasyon Sistemleri Grubu e-F@ctory Küresel Koordinatörü Hajime Sugiyama, KUKA Ülke Müdürü Kağan Abidin, Arçelik Üretim Teknolojileri Direktörü Mustafa Esenlik ve FESTO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Türüdü konuşmacı olarak yer alacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir