WIN World of Industry'09 fuarı Tüyap'ta

Ziyaretçilerin en son ürünler hakkında bilgi sahibi olabileceği organizasyon; katılımcılara da yeni iş ve ihracat olanaklarının kapılarını açacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Hannover-Messe Bileşim Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen, Avrasya ve Orta Doğu bölgesindeki imalat endüstrisinin zirve organizasyonu olan WIN World of Industry'09 Fuarları, bu yıl Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

İki fazdan oluşacak fuar kapsamında toplam 1408 katılımcı firma ve kuruluş yer alacak.

Fuar, 7 lider sektörü bir kez daha ziyaretçilerle iki fazda bir araya getiriyor. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek fuarın ilk fazı 05 – 08 Şubat 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İlk fazda MACHINERY'09 (14. Makina İmalatı ve Metal İşleme Teknolojileri Fuarı), WELDING'09 (9. Birleştirme, Kaynak ve Kesme Teknolojileri Fuarı), SURFACE TREATMENT'09 (3. Yüzey İşlem Teknolojileri Fuarı) ve MATERIALS HANDLlNG'09 (8. Taşıma, Depolama, İstifleme ve Lojistik Fuarı) katılımcıları yer alacak.

Fuarın ikinci fazı ise 26 Şubat – 01 Mart 2009 tarihleri arasında düzenlenecek.  Bu fazda, OTOMASYON'09 (16. Endüstriyel Otomasyon Fuarı), ELECTROTECH'09 (10. Enerji, Elektrik ve Elektronik Teknolojileri Fuarı) ve HYDRAULIC & PNEUMATIC'09 (6. Akışkan Gücü Teknolojileri Fuarı) katılımcıları bir araya gelerek en son teknolojik çözümlerini sergileyecekler.

Bir yılda yüzde 73'lük büyüme

2007 ve 2008 yıllarında yaşanan gelişim, 2007 yılında tek fazdan iki faza geçişteki yüzde 73'lük büyüme, imalat sektöründeki talep artışından kaynaklanıyor.

WIN Fuarları'na paralel olarak düzenlenen ve "Endüstriyel Etkinlikler Zirvesi" adı verilen organizasyonda; gerek destekleyen kuruluşların gerekse katılımcı firmaların kendi ürün ve hizmetlerini sergiledikleri toplantılardan; sektörün konu başlıklarının, sorunlarının, gelişim yollarının tartışıldığı panellere kadar uzanan bir çizgide yaklaşık 200'e yakın etkinliğin düzenlendiği endüstriyel etkinlikler zirvesi programı oluşturuyor.