Albaraka, 'Türkiye'nin En İyi CEO'ları' listesinde

Albaraka Türk Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, Harvard Business Review Türkiye tarafından hazırlanan "Türkiye'nin En İyi Performans Gösteren CEO'ları" listesinde yer aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Albaraka Türk Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, Harvard Business Review Türkiye ve INSEAD'ın araştırmasında, "Türkiye'nin En İyi Performans Gösteren CEO'ları" listesinde ilk 50 isim arasına girdi. Yahşi, liste genelinde sıralamaya giren tek katılım bankası yöneticisi oldu. 

Farklı sektörlerden önde gelen yöneticilerin yer aldığı ve dünya genelinde iki yıldır hazırlanan çalışma, Türkiye’de ilk kez gerçekleştirildi. Çalışma kapsamında, Avrupa'da bulunan işletme okullarından INSEAD’da geliştirilen özel bir metodoloji yardımıyla 100’den fazla şirket, pek çok parametreye bağlı kalınarak değerlendirildi. Ulusal ve uluslararası güvenilir veritabanlarından toplanan veriler ışığında oluşturulan çalışma, Türkiye'nin en başarılı tepe yöneticilerinin belirlenmesini sağladı. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yahşi, Türkiye'de 30 yılı geride bırakan bir katılım bankası olarak, global ve son derece seçkin bir yayın tarafından yapılan bir araştırmada yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Yahşi, "Albaraka olarak son derece dinamik bankacılık sektöründe gösterdiğimiz gayretlerin bu şekilde takdir edildiğini görmek motivasyonumuzu artırıyor. Gelecek planlarımızı hayata geçirirken bize cesaret veriyor" ifadelerini de kullandı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir