Stevie Awards'dan Odeabank'a 5 ödül

Odeabank, uluslararası iş dünyasının saygın ödül programlarından Stevie Awards'ta 5 ödüle layık görüldü.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Odeabank, Stevie Awards'ın Satış ve Müşteri Hizmetleri alanında Las Vegas'ta düzenlenen ödül töreninde, "Bankacılık" kategorisinde 1 gümüş ve 4 bronz olmak üzere toplamda 5 ödül birden kazandı.

Odeabank, dünyanın en iyilerinin satış ve müşteri ilişkileri hizmetleri alanında yarıştığı 10. Stevie Awards'ta Yılın Müşteri Hizmetleri Şikayet Yönetimi Ekibi dalında Gümüş ödüle layık görüldü. Banka, Yılın Müşteri Hizmetleri Eğitim Ekibi, Müşteri Hizmetleri Alanında Teknolojinin En İyi Kullanımı, En İyi Sesli Yanıt Sistemi Çözümü ve En İyi Pazarlama Çözümü dallarında ise Bronz ödül kazandı.

"Geleceğin bankasını kurduk"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Odeabank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya, şunları kaydetti:

"Yaklaşık 4 yıldır faaliyet gösteren genç bir banka olarak, uluslararası arenada bu kadar takdir görebilmek gurur verici. İçinde bulunduğumuz bilgi çağının tüm yeniliklerini bankacılık sektörüne entegre ederek geleceğin bankasını kurduk.

Kuruluşumuzdan bu yana göstermiş olduğumuz performans, uluslararası arenada kazanmış olduğumuz prestijli ödüller ve müşterilerimizden aldığımız olumlu geri dönüşler emin ve sağlam adımlarla ilerlemeye devam ettiğimizin bir göstergesi ve teyidi niteliğindedir."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir