Yapı Kredi'ye Visa Europe'dan iki ayrı ödül

Yapı Kredi, Visa Europe Türkiye Konferansı Vizyonist'13'te iki ayrı ödüle layık görüldü.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Türkiye'de kartlı ödeme sistemlerinde öncülüğünü her alanda sürdüren Yapı Kredi, Avrupa'nın ödeme sistemi Visa Europe'un her yıl düzenlediği Vizyonist'13'te iki ayrı "Başarı Ödülü" aldı. 

Türkiye'nin önde gelen bankalarının yer aldığı sıralamada, 2012 yıl sonu rakamlarına göre Visa üyesi 23 banka arasında Kredi Kartı Alışveriş Hacminde lider durumda olan Yapı Kredi, aynı zamanda Ticari Kart Alışveriş Hacminde de lider kuruluş seçildi. 
Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Yapı Kredi Kartlı Ödeme Sistemleri Pazarlama Grup Direktörü Serkan Ülgen, Türkiye'nin en güçlü kart platformuna sahip olan Yapı Kredi'nin, hem bireysel, hem de ticari kredi kartlarında sektör lideri olduğunu belirtti. Ülgen, "World'ün 22. yılını kutladığımız bu sene böyle bir ödülü almak bizim için ayrı bir mutluluk. Türkiye'nin ilk kredi kartı ünvanına sahip olarak, birden çok bankanın, milyonlarca kart sahibinin, yüzlerce değerli perakende markasının ve binlerce üye işyerinin dahil olduğu, Türkiye'nin en büyük alışveriş ve pazarlama platformunu temsil ediyoruz. Worldcard'ın, en çok yerde, en çok kişiye, en çok kazandıran kart olduğunu görüyoruz. Bu başarımızı ticari kartlarda da sürdürüyoruz. Worldcard Ailesi'nde yer alan World Business Kart'ımız ticari kredi kartları ciro pazarında, yüzde 20 pazar payıyla lider konumda bulunuyor. Başarılarımızın ve tüketicilerimizden gördüğümüz ilginin daha geniş platformlarda da karşılık bulmasının haklı gururunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu. 

Bu konularda ilginizi çekebilir