Ziraat Katılım da 0,98 kervanına katıldı

Ziraat Katılım, aktif çalıştığı firmalardan konut satın alacak müşterilerine aylık yüzde 0,98 kar oranı ve 120 aya varan vadeye kadar 500 bin TL’ye kadar finansman imkanı sağlayacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

3 kamu bankasının ardından dün de İş Bankası, konut kredisinde faiz oranlarını yüzde 1'in altına çekti. Bugün de bir katılım bankası bu furyaya dahil oldu.

Ziraat Katılım, bugün itibariyle aktif olarak kredili olarak çalıştığı firmalardan konut satın alacak müşterilerine aylık yüzde 0,98 kar oranı ve 120 aya varan vade seçenekleriyle 500 bin TL’ye kadar finansman sağlayacak.

Ziraat Katılım'dan konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde;
"Ülkemiz ekonomisinde önemli bir role sahip olan konut sektörü, bünyesinde barındırdığı istihdam ve etkilediği alt sektörler yanında, ülke ekonomisinin büyüme ivmesi ve yatırım potansiyellerine etkisi ile önemli bir sektördür.

Ziraat Katılım, kuruluş misyonunun bir gereği olarak, katılım bankacılığı prensiplerine uygun olarak, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini en uygun koşullarda karşılamayı kendisine bir görev addetmiştir.
Bankamız; bugün itibariyle hem Bankamız ile kredili çalışmakta olan konut üreticisi firmalarımızın hem de bireysel müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte yeni bir kampanya başlatmıştır.

Kampanya kapsamında hali hazırda Ziraat Katılım’ın aktif olarak kredili olarak çalıştığı firmalarından konut satın alacak müşterilerimize aylık yüzde 0,98 kar oranı ve 120 aya varan vade seçenekleriyle 500 bin TL’ye kadar konut finansmanı kullanma imkanı sunulacaktır.

Bankamız tarafından yapılan çalışma neticesinde konut finansman oranı aylık 1,78 olarak belirlenmiştir. Kampanyaya dahil olacak konut üreticileri, finansman maliyetinin bir kısmını üstlenmeleri neticesinde, müşterilerimize finansman oranı aylık yüzde 0,98 olarak yansıtılacaktır.

Köklü kurumsal kültürümüzün yansıması olan değerlerimiz ve etik ilkelerimiz doğrultusunda, reel ekonomiye katkımızı artırmak ve bireylerin uygun koşullarda finansman sağlamak için özveriyle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Katılım bankacılığını yaygınlaştırma misyonumuza sıkıca bağlı kalarak projelerimize kararlılıkla devam ederken, nihai hedefimiz Türkiye ekonomisine artan oranda değer üretmek ve sürdürülebilir kalkınmayı desteklemeye devam edeceğiz."

Bu konularda ilginizi çekebilir