İş Portföy Yönetimi 10'uncu yılını kutluyor

Şirket, Kasım 2010'da, 10'uncu yılını kutlayacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Yatırım fonları, emeklilik fonları ve kurumsal müşterilere ait finansal varlıkları 'müşteriye özel' yatırım çözümleri ile yöneten İş Portföy Yönetimi, Kasım 2010'da, 10'uncu yılını kutlayacak.

Şirketten yapılan açıklamada; global bakış açısı ve Türkiye riskini yönetmedeki kabiliyeti ile tanınan İş Portföy'ün 10'uncu yılını kutlarken yüzde 24'lük pazar payı ve yönettiği 10 milyar TL portföy büyüklüğüyle sektördeki lider konumunu sürdürmeye devam ettiği belirtildi. 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

İş Portföy Yönetimi güçlü araştırma ekibi, etkin ve disiplinli karar alma ve risk kontrol süreçleri ile yatırımcıların tercih ettiği şirketlerin başında yer alıyor. Uluslararası arenada da varlığını sürdüren Şirket, Türkisfund (SICAV) fonu ile yabancı yatırımcıları Türk sermaye piyasaları ile buluşturuyor.

Dünya standartlarında fon yönetimi vizyonuna sahip İş Portföy, Avrupa Yatırım Fonları ve Portföy Yönetimi Birliği (EFAMA)'nin kurumsal üye statüsündeki ilk ve tek Türk portföy yönetimi şirketi olma ayrıcalığına sahip.

İş Portföy Yönetimi, kişi ve kurumların her geçen gün artan profesyonel portföy yönetimi hizmet talebini en etkin şekilde karşılayarak alternatif yatırım stratejileri ile iş hacmini artırmayı ve yatırımcıların tek tercihi olmayı hedefliyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir