4 bakanlıkta atama kararları

Başbakan Yardımcılığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Kültür ve Turizm ile Milli Eğitim bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA  - Başbakan Yardımcılığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Kültür ve Turizm ile Milli Eğitim bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan kararlara göre, Başbakan Yardımcılığına bağlı Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş (BOTAŞ) Genel Müdürlüğü'nde boş bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Sefa Sadık Aytekin atandı. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına bağlı Elektrik Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Kulalı, Bakanlık Müşavirliğine de Alaattin Ünüvar getirildi. 

Ayrıca Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanlığı müşavirleri Ahmet Muhtaroğlu ve İmad Erdoğan başka görevlere atanmak üzere bu görevlerinden alındı. 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığındaki Et ve Süt Kurumu Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına İstanbul İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kasım Piral, Bakanlık Müşavirliğine de Üzeyir Tekin getirildi. 

Kültür Bakanlığı'na bağlı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Serhad Akcan, başka bir göreve getirilmek üzere bu görevinden alındı. 

Milli Eğitim Bakanlığı Müşavirliğine Ersin Balcı getirildi, yine aynı bakanlığa bağlı Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Denetleme Kurulu Üyeliğine, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Duman atandı 

Bu konularda ilginizi çekebilir