Adios'dan uzakdoğu kampanyası

Tüm adios kullanıcıları 31 Aralık'a kadar tur paketlerini, Singapur Havayolları ile ve herşey dahil 499 liradan başlayan puanlarla alabilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Yapı Kredi'nin seyahat kartları adios ile adios Premium'un 31 Aralık 2010'a kadar Uzakdoğu'ya gidecekler için bir seyahat kampanyası sunduğu duyuruldu.

Yapı Kredi'den yapılan açıklamada, Uzakdoğu'ya seyahat etmek isteyen tüm adios ile adios Premium kullanıcılarının 31 Aralık tarihine kadar tur paketlerini, Singapur Havayolları ile ve herşey dahil sadece 499 liradan başlayan puanlarla alabildikleri bildirildi.

Kurban Bayramı haftasını da kapsayan ve dünyanın en çok ziyaret edilen bölgesi olan Uzakdoğu kampanyası hakkında detaylı bilginin "http://www.adioscard.com.tr" adresinden alınabildiği belirtilen açıklamada,  yeterli puanı olmayan ve Avanspuan ayrıcalığını kullanmak isteyen adios kullanıcılarının, 444 0 444'ten 1 ve 6'yı tuşlayarak, adios Premium sahiplerinin ise 444 0 446 VIP Line aracılığı ile seyehat paketine sahip olabildikleri kaydedildi.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir