”Antalya'da bir şeyler değişmeye başlayacak”

CHP Genel Başkanı Baykal, yerel seçim sonuçlarıyla birlikte Antalya'nın son günlerde ilgi merkezi haline geldiğini belirtti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANTALYA - CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, yerel seçim sonuçlarıyla birlikte Antalya'nın son günlerde ilgi merkezi haline geldiğini belirterek, "İnşallah her şey iyi olacak ve bir şeyler değişmeye başlayacak" dedi.

Genel Başkan Baykal, 10. ve 11. Dönem Demokrat Parti Antalya Milletvekili Atilla Vehbi Konuk'un cenaze töreninin ardından, yeni yönetimi oluşturulan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ATSO) ziyaret etti.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Budak ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Baykal, yeni yönetime başarı diledi.

Deniz Baykal, Antalya'daki iş adamlarının ATSO'yu daima saygın bir çizgiye oturttuklarını belirtti.

Yerel seçimlerde belediye başkanlığına seçilen partisinin tüm adaylarının yan yana olduğunu ifade eden Baykal, yerel yönetimlerde iş adamlarıyla iş birliğini önemsediklerini söyledi. Baykal, şunları kaydetti:

"Antalya'da bir kez daha seçilen ve yeni dönemde göreve gelen belediye başkanlarımız bir arada. Özlediğimiz o tabloyu, bu olumlu iş birliğini göreceksiniz. Sizlerle çalışmayı çok önemsiyoruz. İnşallah çok güzel şeyler olacak. Antalya son günlerde birdenbire Türkiye'nin ilgi merkezi haline dönüştü. İnşallah her şey iyi olacak ve bir şeyler değişmeye başlayacak."