Avea, Telpa ile distribütörlük anlaşması yaptı

Avea, dağıtım ağını genişletmek amacıyla Telpa Telekomünikasyon ile anlaşma imzaladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea, Telpa Telekomünikasyon ile distribütörlük anlaşmasına vardı.

Avea tarafından yapılan açıklamada, Avea'nın dağıtım ağını genişletmek amacıyla sektör tecrübesi, en yaygın satış ağı, dünyada ve Türkiye'de ödüller kazandıran başarılı çalışmalarıyla GSM sektöründe önemli bir konuma sahip Telpa Telekomünikasyon ile distribütörlük anlaşması imzaladığı ifade edildi.

Bu anlaşma ile Telpa'nın, Avea SIM Kart, TL Kart ve Sanal Kontörlerinin yanı sıra, Avea'nın müşterilerinin beğenisine sunacağı diğer tüm ürünlerin satış ve dağıtımında Avea Distribütörü olarak hizmet vereceği belirtilen açıklamada, işbirliği kapsamında Samsung markalı cihazların da artık Avea bayilerinde müşterilere sunulacağı kaydedildi.

Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz, yaptığı değerlendirmede, müşterilere daha iyi hizmet vermek amacıyla sektörün lider markalarıyla işbirlikleri gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Yılmaz, şunları ifade etti:

"Bu anlamda, sektörde en yaygın satış ağı, en hızlı ve en kaliteli teknik servis ağına sahip olan Telpa ile distribütörlük anlaşmasına varmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu sayede Samsung markalı cihazların Avea bayilerinde satılacak olması da satış kanallarımız ve abonelerimiz için yeni fırsatlar yaratacak. Bu anlaşmanın, Avea ürünlerini satan tüm satış noktalarının rekabet gücüne güç katacağına, bütün bu rekabet ortamında kazananın tüketiciler olacağına inanıyoruz. Avea'nın dağıtım ağı Telpa işbirliği ile artık çok daha kuvvetli."

Telpa Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Yaman ise yenilikçi çözümler ve katma değerli hizmet anlayışı ile bugüne kadar iş ortaklarını başarıya taşıdıklarını belirterek, "Önümüzdeki dönemde Avea ve Samsung'dan aldığımız büyük gücü, Telpa'nın satış ve pazarlama tecrübesi ile birleştirerek bu sinerjiyi Avea ve Samsung'un gelişimi için kullanacağız. Bunu yaparken de GSM sektöründe güvenilir, yenilikçi ve farklılık yaratan çözümler üreterek, tüketici ihtiyaçlarını en doğru ve en hızlı şekilde karşılayacağız. Çok çeşitli tüketici ihtiyaçlarına yanıt veren geniş yelpazedeki Samsung cihazlarımızı tüketicilerimize Avea bayileri aracılığıyla ulaştıracak olmaktan memnuniyet duyuyoruz" görüşlerini aktardı.

Samsung Electronics Cep Telefonları Genel Müdürü Selçuk Mirza da Avea ve Telpa arasında gerçekleştirilen distribütörlük anlaşmasının hem Samsung Electronics hem de sektör için pozitif bir gelişme olduğunu vurguladı.

Bu konularda ilginizi çekebilir